Eren Bego Oluşturma zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 17, 2016 Sizce focus 1.0 ecoboost 125 hp 2013 titanyum+tekno paket mi yoksa focus 1.6 ecoboost 180 hp titanyum 2011 mi Hangisi az yakar hangisi cok performansı hangisinin iyi fikirlerinize ihtiyacım var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Önceliklere bağlı. 1.0 aynı performansta 1.6'ya göre daha az yakar ama 1.6'nın performans düzeyine asla çıkamaz. Yıpranma durumları ve donanımları yakınsa performans için 1.6 ekonomi için 1.0. Değilse daha az yıpranmış olanı ve/veya sizin için önemliyse daha donanımlısını, ki ben tekno paketi pek gerekli görmüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Bu kişiye göre yapılabilecek bir tercih. İkisini kullanan arkadaşlar daha ayrıntılı değerlendirecektir elbette fakat performans sözkonusu olunca tabiki 1.6 180 hp. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Bego Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 1.0 ecoboost olan 23binde 1.6 ecoboost olan 54binde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus Club Tr > Tanışma kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Mrb 4 hazirandan beri ankaradan aldıgım 1.6 ecobooST titanium x 37.500km de aldıgım aracı kullanıyorum. Suanda 40.700km de çoğu uzun yolda geçti dizelden bence az bi farkı var tüm isteklerimi fazlasıyla karşılayan bi canavar. Antalya Kırşehir arası 620km 100-140km/h arası 6.2l yaktı 180tl. Şehir içi 7.3l yakıyor.Bu benim gözlemlerim pişman etmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 @Serdar yaman aracını satıyor eğer sizin için kriterler uyuyorsa kaçırmayın derim 1.6 Ecoboost 182 hp Hatcback ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Bir saat önce, Hasan EKİN yazdı: Bu benim gözlemlerim pişman etmez. Aynı araç bende aynı değerleri vermiyor maalesef. Bilinçsiz kullanıcı da sayılmam. Uzun yol 7,5 altına, şehir de de 8 altına çok zor düşüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Aynı araç bende aynı değerleri vermiyor maalesef. Bilinçsiz kullanıcı da sayılmam. Uzun yol 7,5 altına, şehir de de 8 altına çok zor düşüyorum. Aldığım zamandan beri bakım görmedi bakımdan sonra değerleri ne olacak bilmiyorum. Hava filtresi, yazılım,sprint booster vb. kullanmıyorum sadece 225x40x18" var okadar. Kırşehir dönüşü değerleri yazarım yine, aslan besleyen yemini düşünmez hesabı 1.6 EB [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Şöför farkı çok oynatıyor demek ki. Şehir dışında 11LT, şehir içinde 7LT yaktırmışlığım var. (Evet rakamlar ve kullanım alanları doğru) Sakin kullanımla şehir içinde 7-8LT, şehir dışında 6TL rahat rahat yaktırılabilir. --4 dakika sonra eklendi-- 30 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Aynı araç bende aynı değerleri vermiyor maalesef. Bilinçsiz kullanıcı da sayılmam. Uzun yol 7,5 altına, şehir de de 8 altına çok zor düşüyorum. Bilinçsiz demeyelim de biz gaza frene dokunurken eğleniyoruz abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Shell v-power nitro kullanıyorum herzaman 2.5 devirde vites değiştiriyorum. Bi leon fr selektör falan yaparsa dayanamıyorum gazlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 7 dakika önce, Hasan EKİN yazdı: Shell v-power nitro kullanıyorum herzaman 2.5 devirde vites değiştiriyorum. Bi leon fr selektör falan yaparsa dayanamıyorum gazlıyorum BP denemeni tavsiye ederim. Opet-Shell-BP arasında motor verileri en iyi BP de çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Kesinlikle BP uzun yıllardır shell kullanan biri olarak BP diyorum. Motor daha sessiz bariz fark var . Evime yakın yerde BP nin kendi işlettiği yerden alıyorum artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ayhan Gülecen Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 kesinlikle bp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Shell çok daha çabuk bitiyor tecrübe ile sabittir,(eser miktarda tecrübe )[emoji4][emoji4] Soruya gelirse Opet ve bp eşit gibi ama yakıt alımında kendilerine özgü kartlarına verdikleri yakıt puanda birinciliği göğüsleyen BP oluyor, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap