Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracımı aldığımdan bu yana kısa farların aydınlatma gücü ve menziliyle başım dertte. Ayar kısmından 0'a getiriyorum yetmiyor. Farların üzerinden ayarlatıyorum yine etkisiz kalıyor. Gece yolculuklarım gerçekten huzursuz ve yorucu geçiyor. Son çare olarak ben de biraz araştırma yaptım ve kriterlerime uygun olduğunu düşündüğüm Philips xtreme vision h7 %130 far ampulünden almaya karar verdim. Bu ürünü kullanan, tecrübe eden oldu mu acaba ? Hakkında ne düşünüyorsunuz ? Görüş problemime bir nebze de olsa fayda sağlar mı ?
Soru
Guest Cenk Demirel
Merhabalar;
Aracımı aldığımdan bu yana kısa farların aydınlatma gücü ve menziliyle başım dertte. Ayar kısmından 0'a getiriyorum yetmiyor. Farların üzerinden ayarlatıyorum yine etkisiz kalıyor. Gece yolculuklarım gerçekten huzursuz ve yorucu geçiyor. Son çare olarak ben de biraz araştırma yaptım ve kriterlerime uygun olduğunu düşündüğüm Philips xtreme vision h7 %130 far ampulünden almaya karar verdim. Bu ürünü kullanan, tecrübe eden oldu mu acaba ? Hakkında ne düşünüyorsunuz ? Görüş problemime bir nebze de olsa fayda sağlar mı ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
5
4
Popular Days
Eyl 20
30
Eyl 30
13
Eyl 26
6
Eyl 24
5
Top Posters For This Question
Cem Boneval 7 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Serdar Eryürekli 5 posts
Serkan Karakoca 4 posts
Popular Days
Eyl 20 2016
30 posts
Eyl 30 2016
13 posts
Eyl 26 2016
6 posts
Eyl 24 2016
5 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Sağa kırma ihtimali her zaman hazırlıklı olduğun ve tedbir alabileceğin bir durum. Geçerken senin sağın doluysa biraz daha dikkatli gitmekte yarar var tabii. Ama genelde geçme sürecinde hız
Cem Boneval
Makas atmıyoruz. Sadece sol şeridi sahiplenenleri rahatsız etmemek için sağdan geçiyoruz. Yani bizde sollama sağdan. Solcuları taciz etmeye gerek yok.
Serkan Karakoca
Ampul tipinizi belirleyip kısa ve uzun ayrı ayrı ise direk 2 takım Creeled ampul alın canavar gibi olsun bende Bixenon var orjinal 9600 lümen creeledleride uzunlara taktım sellektörle tavşan avla
Posted Images
Bu soruda 63 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap