Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Ben superonline kullanıyorum. Youtube ve tewitter yok diğerlerinde sorun yok. Perşembe akşamı internet kökten koptu, muhtemelen hatta problem vardı. Aradım ertesi gün öğlen gelip hallettiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 43 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi Ankara'daki supero fiberde de YT ve TWT kapalı. Turkcell mobil free Aynı durumdayız. Mobil de açmayacak kadar yavaş. FB açık, Allah Allah... Yine, yeniden, haydi hep beraber 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 (düzenlendi) vpn ile faLan uğraşmayın. Chrome tarayiciya ultrasurf eklentisi kurun. kayıt kuyut hiç bir şey lazım değil. tumlesik vpn oluyor her yere girebilirsiniz. Sadece biraz yavaslatiyor.mobilde uygulama olarak var Aralık 24, 2016 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 (düzenlendi) 17 dakika önce, H. Cenk yazdı: vpn ile faLan uğraşmayın. Chrome tarayiciya ultrasurf eklentisi kurun. kayıt kuyut hiç bir şey lazım değil. tumlesik vpn oluyor her yere girebilirsiniz. Sadece biraz yavaslatiyor.mobilde uygulama olarak var Abi aynen dediğin gibi yaptım. Bilgisayarda uyguladım. Ayrıca öyle çok yavaş falan da değil. İyi oldu bu. Aralık 24, 2016 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 YT gelmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: YT gelmiş yt gelmiş ama twitter gitmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Türk net özgür internet kullanıyorum. Paket avantajları gerçekten çok iyi 76mbt 150 Akn 1000 heryone ev telefonu . Gel görki 3 gündür internetim yok . Değiştirmeyi ciddi anlamda düşünüyorum. Bulunduğum bölgede kablo net ve fiber yok . Vdsl ise ttnet altyapısı kullandığı için sol, ttnet, trknet aralarında farklar olduğunu pek düşünmüyorum. Bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum . Tavsiyelerinize açığım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap