Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Bir F3'üm olmadı peki tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Ben Android işletim sistemli telefon kullanıyorum, problemsiz görüyor rehberi, ancak bağlandıktan birkaç dakika sonra aktif oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 aynen, ben de android kullanıyorum.. rehbere erişmesi çok sürmüyor.. rehbere 1 dakikada fln bağlanıyor ama son aramaları filan anında gösteriyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 aynen bendede son aramalar isimle falan atiliyor ama 1 2 dk degil bendeki olay hic gormuyor 3 4 saat bagli kaldigi oldu yine gormedi her baglantida tekrar tekrar mi 1 dk bekliyormusunuz yoksa 1 defalik mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 her bağlantıda tekrar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 araca kopyalanmiyor yani ... anladim tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 yok, rehberi kopyalamıyor sadece görüntülüyor... 6 adete kadar telefon tanıtabiliyorsunuz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 eFE T araca kopyalanmiyor yani ... anladim tesekkur ederim RIM kullanmadım hiç, ama telefondan rehberi paylaşıma açman gerekebilir, var mı öyle bir ayar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 eFE T RIM kullanmadım hiç, ama telefondan rehberi paylaşıma açman gerekebilir, var mı öyle bir ayar? bilmiyorum ki aradim ama bulamadim kurcalamak lazim cokta bilmiyorum ayarlari biraz telefon ozurluyum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 ya bu arada aklıma geldi, telefon rehber için sim hafızasını mı kullanıyor? bildiğim kadarıyla sim hafızasını görmüyor araç... yani yakup'un verdiği uyumluluk listesindeki telefonlarda hep sim contacts:no yazıyor... çözüm burada yatıyor olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Benim iphoneda hem simdeki hemde telefondaki numaraları alıyor..Bende numaraları hem sime hem tel a kaydetmişim,sürekli aynı numarayı 2 defa görüyom... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 bilemiyorum.. zengin telefonu ya ondan olabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 aynen bendede son aramalar isimle falan atiliyor ama 1 2 dk degil bendeki olay hic gormuyor 3 4 saat bagli kaldigi oldu yine gormedi her baglantida tekrar tekrar mi 1 dk bekliyormusunuz yoksa 1 defalik mi Telefonunda bluetoothu aç...Sonra focusun müzik sisteminde bluetoothu etkinleştir.....Telefonunda ford audioyu kabul et,focus ekranında sana verdiği şifreyi telefonuna yaz ve bekle...Telefonunla focusun birbirini tanıyacak.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Telefonunda bluetoothu aç...Sonra focusun müzik sisteminde bluetoothu etkinleştir.....Telefonunda ford audioyu kabul et,focus ekranında sana verdiği şifreyi telefonuna yaz ve bekle...Telefonunla focusun birbirini tanıyacak.... o tamama baglaniyor zaten konusmada falan sikinti yok sadece rehber aktarmada sikinti var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 o tamama baglaniyor zaten konusmada falan sikinti yok sadece rehber aktarmada sikinti var Telefonunda rehber görünümünü isim soyisim şeklinde ayarla..ayrıca bazı telefonlarda rehberi paylaşıma açma muhabbeti var..senin sorunun tamamen telefonunla alakalı,zira focusun bluetoothu gerçekten bu konuda bayağı başarılı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap