Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Bir de usb den gerçektende mp3 ler daha kaliteli ses veriyor. o işin ucu o kadar açık ki, önerme yanlış. Aksine USBde ne takarsan tak ana ünitenin amfi bile denmeyecek amfisi sesi işliyor. Ama aux direk ses olduğu için kalite olarak sınırı yok işin özeti auxa bağladığın cihaz arabanın ana ünitesinden bile dandikmiş abi onuda geçtim, USBden FLAC dinleyemezsin mesela 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 20.11.2014 - 03:37 tarihinde, Ozan Karsavuran yazdı: o işin özeti auxa bağladığın cihaz arabanın ana ünitesinden bile dandikmiş abi Ahada cihaz bu abim. Eminim ki arabanınkinden daha iyi ses kalitesi var. Ama demek istediğim harici cihaz bağlatınca zırt pırt yok şarj et yok aç kapat yok bu şarkı güzel değil sonrakine geç demek için uğraşmak benim için gereksiz. Usb varken açıkcası aux ile hiç uğraşmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Ford, makyajlı modellerinde USB ve AUX'u olması gereken yere, yani kullanıcının elinin altına, alarak torpido saçmalığına bir nevi cevap da vermiş oldu sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Ford, makyajlı modellerinde USB ve AUX'u olması gereken yere, yani kullanıcının elinin altına, alarak torpido saçmalığına bir nevi cevap da vermiş oldu sanırım. 2012'den beri o şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 2012'den beri o şekilde. 2013 Style'da AUX yok, USB de kullanıcının elinin altında değil ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 2013 Style'da AUX yok, USB de kullanıcının elinin altında değil ki? Titanium'u taşıdılar, altları bilmiyordum ya da sizinki öyle denk gelmiştir emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Hayret,demek ki Ford ayni kasada bile degisiklikler yapiyor tasarimda 2014 makyajsiz F3 te bardakliklarin arkasindaki boslukta usb girisi,torpido da degil Titanium'u taşıdılar, altları bilmiyordum ya da sizinki öyle denk gelmiştir emin değilim. Hocam Style makyajsiz 2014 F3 te usb bardakliklarin arkasinda kalan boslukta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Sarı Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Merhaba, iyi günler. 2013 model trend model aracımda aux tuşu var bastığımda "bağlı cihaz yok" yazıyor ford bizimle dalga mı geçiyor anlamadım. Aux tuşu koyma aux girişi yoksa haksız mıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 1 dakika önce, Enes Sarı said: Merhaba, iyi günler. 2013 model trend model aracımda aux tuşu var bastığımda "bağlı cihaz yok" yazıyor ford bizimle dalga mı geçiyor anlamadım. Aux tuşu koyma aux girişi yoksa haksız mıyım? Seri üretim müzik sisteminin mağduriyeti diyelim. Sony hariç 2 ayrı sistem var. Asıl ayıp olan sizin aracınızda Usb sunulmaması diyebiliriz Bu arada iyi yönde de düşünebilirsiniz. Tuşunuz var; tesisat bağlanır ve çalışır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Sarı Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Usb var neyseki . Ankarada aux tesisatını bağlayabilicek bir yer var mı veya ford yetkili bayisi tan oto yapabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 (düzenlendi) On 14.02.2016 at 17:58, Enes Sarı said: Usb var neyseki . Ankarada aux tesisatını bağlayabilicek bir yer var mı veya ford yetkili bayisi tan oto yapabilir mi? Dilerseniz böyle bir modül satıyorum bağlandığında 2. usb çıkışınız aktif aux çıkışınız be bluetooth üzerinden müzik dinleme ve telefon görüşme şansınız olur ankarada isenizde montaj ücreti almayız .Şuan için elimizde modül kalmadı fakat 1 yada 2 hafta içinde tamamlanıp elimize gelmiş olur. Şubat 18, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 On 17.02.2016 at 12:00, Serkan Karakoca said: Dilerseniz böyle bir modül satıyorum bağlandığında 2. usb çıkışınız aktif aux çıkışınız be bluetooth üzerinden müzik dinleme ve telefon görüşme şansınız olur ankarada isenizde montaj ücreti almayız .Şuan için elimizde modül kalmadı fakat 1 yada 2 hafta içinde tamamlanıp elimize gelmiş olur. Modül ile ilgili bende takipteyim. Eğer elinizde varsa görüşmek isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 42 dakika önce, Sarp D. Uygur said: Modül ile ilgili bende takipteyim. Eğer elinizde varsa görüşmek isterim. Şu an 9 adet mevcut 05413557595 iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışırım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Arkadaşlar Merhaba, Focus 3.5 MCA Style aracımda aux 3.5mm jack yok, sadece USB girişi var. Sitede benzer problem hk. konular var; Spotify ile USB üzerinden müzik dinleyemiyorum. Ben de bu sorunu aşmak için, aux girişinden telefonu bağlamak istiyorum. USB'yi direk aux'a çevirecek bir alet zor sanırım, aşağıdaki linklerde bulunan kablodan alsam, teybin arkasında bu siyah soketleri takacak yer var mıdır? Ayrıca herşey güzel gitti, taktık diyelim, aux'a nasıl alırız teybi? http://www.ebay.com/itm/For-Ford-Focus-Mk2-MK3-S-Max-Best-Quality-Car-Interface-Aux-in-Adapter-Cables-/361397836492?hash=item5424fd5acc:g:tWwAAOSwTapV4SLu&vxp=mtr Bu olay çok önemli benim için, diğer tüm konulara baktım ama çözüm yok, bilgi az Benim bir şekilde orjinal teybe aux girişi ya da USB'yi aux'a dönüştürmeyi başarmam lazım. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali cemal Akyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 2013 FORD FOCUS III TREND X 1.6 TDCI aux girşini elektronikçi kaç tl mal oluyor. yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap