Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 ayni konuyu bende arastiriyorum ama herhangi bir uygulama yada bilgiye rastlamadim. focusu bu yonuyle pek kurcalayan yok sanirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2018 arkadaşlar iyi günler iyi bayramlar herkese.bu aux işi ile bayadır uğraşıyorum bi çözüm bulabilirmiyim diye bi video izledim bluetooth kulaklığını kullanarak aux yapmaya çalışmış gayette başarılı olmuş.ama nasıl yaptığına dair bi açıklama yapmamış.şimdi biz araçlarımızdaki usb yada çakmaklıktan bunu yapamıyoruz çünkü oraya müzik sinyali gönderdiğinde dönüştüremiyor.bnm bluetooth kulaklığımın müzik çalma özelliği var yani sinyali işleyebiliyor.bluetooth cihazına kulaklığı taktığımda telefondaki müzikleri çalıyor.benim sorum şu.cihaza kulaklığı takmak yerine arabaya nasıl bi baglantı yapabiliriim ki müzik çalsın.bir ucu usb bir ucu aux olan kabloyu taksam sesi hoparlöre verir mi yada başka neler yapailirim.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırsa sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2018 (düzenlendi) 26.01.2014 - 18:25 tarihinde, Murat Sertcakan yazdı: --19 dakika sonra eklendi-- Arkadaşlar f3 ler icinkonuyu çözdüm gibi inşallah Anca henüz deneme fırsatım olmadi Foccus programından #123 audio auxiliary input da 00 unkown u 03 yapıyoruz Böylelikle aux tuşuna basınca aux menüsü açılmış oluyor Daha sonra kablo bağlantısı yapılıyor Ve sistem hazır araç satildi gibi satilmazsa kesin dener ayrıntılı fotoğraf Llar ve bilgileri paylaşırım 1 aya sayılmazsa kesin denerim Eylül 3, 2018 Adem balcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2018 Bir saat önce, Adem balcı yazdı: --19 dakika sonra eklendi-- Arkadaşlar f3 ler icinkonuyu çözdüm gibi inşallah Anca henüz deneme fırsatım olmadi Foccus programından 1 sene önce yazdım zaten, takip edene... ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Haklısınız ozan bey ama bu farklı bir çözüm şuan denedim sorunsuz çalışıyor daha sonra montaj yerini değişir o fotoğraflarıda paylaşırım şuan vaktim olmadığı için içerden kablo çıkarmayı tercih ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Erdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 (düzenlendi) 04.09.2018 - 22:18 tarihinde, Adem balcı yazdı: Haklısınız ozan bey ama bu farklı bir çözüm şuan denedim sorunsuz çalışıyor daha sonra montaj yerini değişir o fotoğraflarıda paylaşırım şuan vaktim olmadığı için içerden kablo çıkarmayı tercih ettim Adem bey foCCCus programından aux input değerini 03 yaptıktan sonra araçta aux tuşuna basınca normalden farklı bir menü mü geliyordu? bir de kabloların renklerinin önemi yok mu? Eylül 6, 2018 Ali Mert Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Evet aux tuşuna basınca farklı bir menü geliyor renkler siyah olan groun kırmızı sarı olanlar left yada right uclari --1 dakika sonra eklendi-- İşte son hali ben buraya yerleştirmeyi tercih ettim --50 dakika sonra eklendi-- Mk3'5 e soketle uğraşmadan lehim ettik sonuç basarili --50 dakika sonra eklendi-- --51 dakika sonra eklendi-- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 3 saat önce, Adem balcı yazdı: Evet aux tuşuna basınca farklı bir menü geliyor renkler siyah olan groun kırmızı sarı olanlar left yada right uclari --1 dakika sonra eklendi-- İşte son hali ben buraya yerleştirmeyi tercih ettim --50 dakika sonra eklendi-- Mk3'5 e soketle uğraşmadan lehim ettik sonuç basarili --50 dakika sonra eklendi-- --51 dakika sonra eklendi-- yani bu lehimi yapip aux takinca caliyormu. programdan biseyleri degistirmek gerekmiyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 42 dakika önce, Resul özdemir yazdı: yani bu lehimi yapip aux takinca caliyormu. programdan biseyleri degistirmek gerekmiyormu Çalışmaz daha önce yazmıştık, öncelikle aracınızda yazılımla aux açılabiliyor mu bunu bir deneyin . focccus çalışmaz büyük ihtimal aracınızda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Erdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Çok başarılı olmuş. Şurada yaptığınız gibi lehimsiz halledemiyor muyuz? Ben mi bişeyleri atlıyorum yoksa? Pek elektronik bilgim yok da. 04.09.2018 - 22:18 tarihinde, Adem balcı yazdı: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Bu cihazın içerisinden çıkan soketler --1 dakika sonra eklendi-- İnce birşeyle resimdeki gibi gidin tırnağına bastirip cekmeniz lazım --2 dakika sonra eklendi-- Fisin çıkmış hali bu --3 dakika sonra eklendi-- Ve son olarak fisin tırnağını hafif açtıktan sonra kullanabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Buda mi 3.5 in bitmiş hali arkadaşlar VID-20180907-WA0017.mp4 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit yalçın Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 daha açklayıcı bir şekilde video çekip atsanız bizde yapmaya çalışsak olur mu adem bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Kardeş in konuda yardımcı olmak isterdim ama aracı sattım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 bu işi yapan arkadaşlar hangi modülü kullanıyor bilgisi olan var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap