BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 7 saat önce, Muhammed E. yazdı: Focus 3.5 da bagaj kapağı açma kilidinin orada 2 led lamba yok muydu? Araba aşağıda şimdi ama sanki bu eski Focus 3 gibi geldi o yüzden demiştim Kameranin sol tarafinda led resimde gorunmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 (düzenlendi) Burdan ekledigim resimler nedense yamuk cikiyor. Ekim 19, 2016 BulentGulsahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Teşekkürler Bülent bey. Tam aradığım resim, bakalım bulabilirsem o tarz bir şey taktıracağım. Önce tüp takılacak onu halledeyim bir dahaki aya da teyp var sırada inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Slm arkadaslar 2015 trendx focus aracima bazi eklemeler yaptirdim, krom cam citasi, krom sis fari kapağı, kolcak, navimex navigasyon, ilk olarak kelebek kamera taktirmistim ama hic hosuma gitmemisti. Teoman Sarac beyin paylastigi geri görüş kamerası resimleri sonrasi aracima uygun olan plaka aydinlatmali geri görüş kamerası siparisini çinden verdim 2 ayda geldi taktirdigimda araba kilitliyken 10 , 15 dakika kadar plaka aydinlatmasi sönük bir şekilde yanmaya devam ediyordu bi oto elektrikci arkadaş cihazi söktü araya devre tamamlayıcı birşey takti suan sorunsuz calisiyor tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Slm arkadaslar 2015 trendx focus aracima bazi eklemeler yaptirdim, krom cam citasi, krom sis fari kapağı, kolcak, navimex navigasyon, ilk olarak kelebek kamera taktirmistim ama hic hosuma gitmemisti. Teoman Sarac beyin paylastigi geri görüş kamerası resimleri sonrasi aracima uygun olan plaka aydinlatmali geri görüş kamerası siparisini çinden verdim 2 ayda geldi taktirdigimda araba kilitliyken 10 , 15 dakika kadar plaka aydinlatmasi sönük bir şekilde yanmaya devam ediyordu bi oto elektrikci arkadaş cihazi söktü araya devre tamamlayıcı birşey takti suan sorunsuz calisiyor tavsiye ederim. Orjinal jantı daha güzeldi niye değiştirdiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Sorma kardeş lastikciye inandim daha iyi falan dedi bi anlik gaza gelme pisman oldum ama is isten gecti eskileri de lastikciye birakmistim uste de bi miktar verdik hala pismanim ama yapacak bisey yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Güle güle kullanın.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 02.01.2017 - 11:02 tarihinde, Sinan Demir yazdı: Slm arkadaslar 2015 trendx focus aracima bazi eklemeler yaptirdim, krom cam citasi, krom sis fari kapağı, kolcak, navimex navigasyon, ilk olarak kelebek kamera taktirmistim ama hic hosuma gitmemisti. Teoman Sarac beyin paylastigi geri görüş kamerası resimleri sonrasi aracima uygun olan plaka aydinlatmali geri görüş kamerası siparisini çinden verdim 2 ayda geldi taktirdigimda araba kilitliyken 10 , 15 dakika kadar plaka aydinlatmasi sönük bir şekilde yanmaya devam ediyordu bi oto elektrikci arkadaş cihazi söktü araya devre tamamlayıcı birşey takti suan sorunsuz calisiyor tavsiye ederim. Sinan Bey öncelikle güle güle kullanın güzel olmuş. Ben henüz navigasyon taktıramadığımdan alamadım kamerayı ama araştırıyorum. Sizin aldığınız ürün bu mu acaba? https://tr.aliexpress.com/item/LS8027/32718494138.html Buysa kablosuz mu bağladınız kablolu mu? Görüntü nasıl, özellikle gece ışıksız ortamda? Malum IRled yok bu kamerada. Ben de sis farına takılan led siparişi vermiştim bugün geldi bakalım kendim takmaya çalışacağım sonra sıra navigasyonda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 teşekkür ederim, evet o ürün ,kablolu bağlantı görüntü orta düzey fakat geri vitesteyken ekranda bagaj kapağı bir kısmı gözüküyor(kamerada sağa-sola aşağı-yukarı ayar yapamadığımız içim) ama rahatsız edici değil,yarın fotoğraf atabilirim. takıntılı biri değilseniz tavsiye ederim bu kamerada led var taktırdığımda araç kilitliyken 10-15 dk kadar ledler sönük bir şekilde yanıyordu. taktırdığım ustaya götürdüm, cihazı söktü presli olduğu için biraz zorlandı arka tarafı zedelendi ama içeride kalan kısım, içeriye devre tamamlayıcı bi bağlantı ekledi şimdi sıkıntı yok, memnunum... --0 dakika sonra eklendi-- 2.01.2017 - 21:32 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Güle güle kullanın.... teşekkür ederim teoman bey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 04.01.2017 - 04:42 tarihinde, Sinan Demir yazdı: teşekkür ederim, evet o ürün ,kablolu bağlantı görüntü orta düzey fakat geri vitesteyken ekranda bagaj kapağı bir kısmı gözüküyor(kamerada sağa-sola aşağı-yukarı ayar yapamadığımız içim) ama rahatsız edici değil,yarın fotoğraf atabilirim. takıntılı biri değilseniz tavsiye ederim bu kamerada led var taktırdığımda araç kilitliyken 10-15 dk kadar ledler sönük bir şekilde yanıyordu. taktırdığım ustaya götürdüm, cihazı söktü presli olduğu için biraz zorlandı arka tarafı zedelendi ama içeride kalan kısım, içeriye devre tamamlayıcı bi bağlantı ekledi şimdi sıkıntı yok, memnunum... --0 dakika sonra eklendi-- teşekkür ederim teoman bey... Led var derken kamerada hiç gözükmüyor? Yani zifiri karanlıkta arka aydnlık mı gözüküyor? fotoğraf ekleyebilirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 5.01.2017 - 17:34 tarihinde, Muhammed E. yazdı: Led var derken kamerada hiç gözükmüyor? Yani zifiri karanlıkta arka aydnlık mı gözüküyor? fotoğraf ekleyebilirseniz sevinirim led derken kamerada değil, plaka aydınlatmada ama o ledler gece görüşünde faydalı oluyor... fotoğraf gece görüntüsü, bagaj kapağı o şekilde gözüküyor... --5 dakika sonra eklendi-- bunlar da diğer fotoğraflar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 1 saat önce, Sinan Demir yazdı: led derken kamerada değil, plaka aydınlatmada ama o ledler gece görüşünde faydalı oluyor... fotoğraf gece görüntüsü, bagaj kapağı o şekilde gözüküyor... Kastettiğim gece görüşü için kızılötesi ledlerdi. Ama olamdan da aydınlık gözüküyormuş. Ben önceki araçta şu kameradan kullanıyordum, kendinin 4 kızılötesi ledi bayağı iş görüyordu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Cok guzel gorunuyor ama kamerada ayar yapilmadigi icin sikintili bence. Kamera tamponun bittigi yeri gosterse cok daha iyi olurmus. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Kamera da ayar yapılamıyor maalesef sabit olduğu için ama memnunum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap