Ömer Efe ONUR Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2016 Yeni focus 3 ler de(2015) zincir mi var kayış mı? Yani triger miydi o. Gerçekten bilmediğim icin soruyorum.henüz nette arama şansım olmadı. Aracı yeni aldım.alışmaya öğrenmeye çalışıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Bir saat önce, Ömer Efe ONUR yazdı: 1.0 motor eco.tit 2015 O likteki bilgilerde zincir yada kayis diye bisey bulamadim Cevabı vermek için soru sormuştum ve bilgi arayışında olduğunuz için ayrıca diyerek ekledim linki 1.0 EcoBoost motor, yağ içinden geçen kayış içeriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Hangi motor? Ayrıca işe yarar şeyler burada mevcut (kategoride) http://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015-2016/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Efe ONUR Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 1.0 motor eco.tit 2015 O likteki bilgilerde zincir yada kayis diye bisey bulamadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ömer Efe ONUR
Yeni focus 3 ler de(2015) zincir mi var kayış mı? Yani triger miydi o.
Gerçekten bilmediğim icin soruyorum.henüz nette arama şansım olmadı.
Aracı yeni aldım.alışmaya öğrenmeye çalışıyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap