Erol Süzer Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2016 Arkadaşlar bu uygulama ve aparat hakkında bilgisi olan yada temin edip kullanan varmı? Görseli çok hoşuma gitti navigasyonu bu şekilde kullanmak güzel olur diye düşündüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Gümüş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2016 Sygic navigasyonda da var HUD. Aparatı yok ama direk ön camda görebiliyorsun yansımayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2016 görebiliyon ama çift böyle bi aparat yada yansıtıcı bant ile çift olan görüntü teke düşüyor. bi ara CD kutusundan yapmıştım sonra sıkıldım eğer navigasyon gibi sabit bir cihaz kullanmayacaksanız her seferde telefonu koy şarja tak vs çekilmiyor --4 dakika sonra eklendi-- aliexpress te "hud reflecting film" diye aratabilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap