Emre Şimşek Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2016 Daha önce arayan oldu mu ya da bulabileceğim bir adres var mıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Yurt dışı alışveriş sitelerinde vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Bi kaç yere baktım ama hep farklı şekilde olanlar çıktı anahtar kelimeyi bulamadım arama yapmak için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 http://m.ebay.com/itm/Ford-Focus-RS-MK2-Focus-ST225-1-8-Boost-Gauge-Centre-Console-/261384204622?nav=SEARCH Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 8 saat önce, Özer Aksu yazdı: http://m.ebay.com/itm/Ford-Focus-RS-MK2-Focus-ST225-1-8-Boost-Gauge-Centre-Console-/261384204622?nav=SEARCH Abi çok teşekkür ederim. Böyle yalın halde oluyo galiba dış çerçevesini nereden temin edebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Dış çerçeve kodu burada, servis fiyatı aboov dedirtiyor.. Bunu takan arkadaşlar var da, hiçbirisi tüm ibreleri çalıştırmadı, görüntü olarak kalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 3 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Dış çerçeve kodu burada, servis fiyatı aboov dedirtiyor.. Bunu takan arkadaşlar var da, hiçbirisi tüm ibreleri çalıştırmadı, görüntü olarak kalıyor. Gerçekten de abov dedirtti, YouTube da görmüştüm taktırmış birisi ve bütün ibreler çalışıyor ? Sanırım hayal oldu bu iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 11 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Gerçekten de abov dedirtti, YouTube da görmüştüm taktırmış birisi ve bütün ibreler çalışıyor ? Sanırım hayal oldu bu iş Var mı videosu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 12 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Var mı videosu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Burada standart sistemde çalışan birşey yok. Bu arkadaşın konusunu baştan sona inceledim ben. Sensörleri olmadığından arabada bu tip birşeyin çalışma ihtimali yok. Adam açıp göstergenin içini başka göstergelerle değiştirip sonradan sensör takıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 58 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Burada standart sistemde çalışan birşey yok. Bu arkadaşın konusunu baştan sona inceledim ben. Sensörleri olmadığından arabada bu tip birşeyin çalışma ihtimali yok. Adam açıp göstergenin içini başka göstergelerle değiştirip sonradan sensör takıyor. Az önce bende izledim dediğiniz gibi bir durum olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 yağa temas eden bir sensör olmadan yağ sıcaklığı ölçülmez turbo basınç obden okunuyor yağ basıncıda aynı şekilde sensörsüz zor ah ford ahh bunları koysan tak bağlantı yap çalıştır yapsak ne vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Yine kederlendik ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap