Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Sanırım benim arabaya da siyah tavan çok yakışır, yaptırsam mı yoksa? Mat siyah veya karbonla aranız nasıl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 muayenesi yaptırdık. orjinal bi-xenon far hafif kusurlu geçti, enteresan değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 muayenesi yaptırdık. orjinal bi-xenon far hafif kusurlu geçti, enteresan değil mi? Far ayarı klasik olmuş olana olmayana yazıyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2016 Dün öğleden sonra yıkattım, çamur yağdı Bugün tekrar yıkattım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6 Bugün araç büuük bakıma girdi. Triger seti, devirdaim, V kayışı, filtreler, motor yağı değişti. Ön-Er otoda yapıldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7 14 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Bugün araç büuük bakıma girdi. Triger seti, devirdaim, V kayışı, filtreler, motor yağı değişti. Ön-Er otoda yapıldı. Maliyet ne oldu hocam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7 (düzenlendi) 30 dakika önce, Semih O. yazdı: Maliyet ne oldu hocam? 9200 tl oldu. Bana makul geldi. Bazı küçük şeyleri yazmadım aslında Semih Bey. Antifriz falan gibi. Ağustos 7 Fikret Ö. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Ağustos 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8 Hocam size zahmet neler degisti ve marka-parca kodu yazabilirmisiniz? Malum arabalar ayni. Bende de ayni masraf kalemi ufukta gorunuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8 Bir süredir katalizör arızası alıyordum, ustanın tavsiyesiyle katkı koyup biraz devirli kullanımla ufaktan bir uzun yol yaptık, yaklaşık bi 40km sonra soluklanmak için yol kenarına çektim debriyaj pedalı basılı kaldı. Altından yukarı çekince düzeldi sonra tekrar kaldı... Bir süre bunu tekrar ede ede eve geri döndüm. Forscana bağladım, katalizör arızasını sileyim birde debriyajla ilgili hata var mı acaba diye merak ederken P000B hatası aldım süpriz olarak... Neymiş eksantrik mili konumu yavaş mıymıs neymiş... Neyse, bugün aracım için naptığımı değil ama ne yapmadığımı yazayım bari en özetinden; Benzin döküp yakmadım 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 13.05.2016 - 19:03 tarihinde, Hakan K yazdı: muayenesi yaptırdık. orjinal bi-xenon far hafif kusurlu geçti, enteresan değil mi? Xenon olsa da, far ayarı gerekiyor olabilir. Aracın ilk satışında ve bakımlarda kontrol edilmesi gerekli, ama bunu kimse yapmıyor. Tabi muayenede de bunun ne kadar doğru tespit edildiği soru işareti. Hızlıca bakıp, soru işareti varsa hafif kusur diye işliyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 9 saat önce, Eser Ekinci yazdı: Hocam size zahmet neler degisti ve marka-parca kodu yazabilirmisiniz? Malum arabalar ayni. Bende de ayni masraf kalemi ufukta gorunuyor. Eser Hocam trger set olarak değişti. Devir daim V kayışı değişti. Yakıt filtresi geçen bakımda değiştiği için o hariç tüm filtreler değişti. Devirdaim değiştiği için antifriz kondu. Triger seti Dayco. Yağ 5w-30 Castrol Start-Stop Yalnız şöyle bir şey oldu. İş bittikten sonra giderken 2 km sonra falan servise gidin uyarısı çıktı. Telefonle ustayı aradım sanırım hava filtresinden dedi. Geri döndüm hava filtresi orijinal olmalıymış. Bu modeller seçiyormuş Hava filtresi değişti durum düzeldi. Aklınızda bulunsun. Sizin de büyük ihtimalle triger kayışı değişmemiştir Eser Hocam. Değiştirmenizi tavsiye ederim. Triger kayışı yıpranmamıştı ama V kayışı oldukça kötüydü. Kolay gelsin şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Bende konu arayacaktım, konu önüme geldi..Farlarım çok matlaşmıştı ve dün adrese gelip parlatan birini buldum, buharla parlattı ve çok da güzel oldu.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Dün bizde ilk bakımımızı yaptırdık. Marka : Opel Model : Corsa Yıl : 2023 KM : 13.200 Motor : 1.2 puretech 130 HP EAT8 Yapılan İşlemler : 15 bin veya 1 yıl periyodik bakımı. Haricinde psa benzinli motorlar için ufak bir plastik aparat ile triger kontrolu istedim. Ufak tefek bir iki tane daha isteğim oldu. Ama en önemlisi triger kontrolü yapılacak aparata sahip olmalarıydı. Her periyodik bakımda bu aparatla trigerin sisip sismedigini ölçüp iş emrinde de kayda geçirip tedbirimi alacağım. İşlem yapılan servis : Kdz. Ereğli Opel Aysa yetkili servisi Verilen hizmetten memnun kaldınız mı : Evet. Yetkilide bakim 10 bin liraya yakın tutar diyordum ama 6.500 lira ile cikabildim. Yalnız bazı kalemler biraz gereksiz pahalı geldi bilsem hiç yaptırmazdım. Ama aracın iç dış yıkanması, işlemin hızı, triger kontrolü yapıp kayda geçiyor olmalari benim için büyük artıydı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 18 saat önce, Semih G. yazdı: debriyaj pedalı basılı kaldı. Bugünde arabam için onu sanayiye bıraktım. 🤪 Debriyaj üst merkezi değişecek diye gittim, debriyaj seti, volant, alt üst merkez ve termostat değişimiyle çıktım. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Ağustos 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18 Bugün bende arabamın farlarını buharla parlatma işlemi yaptım Eski halini çekmeyi unutmuşum ama bizim komşunun arabası gibiydi sararmış ve puslu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap