Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18 Bu buharla parlatma dediğiniz klorofom mu? Görüntü çok güzel ama çok çabuk eski haline döndüğünden şikayet ediyorlardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 5 saat önce, Semih O. yazdı: Bu buharla parlatma dediğiniz klorofom mu? Görüntü çok güzel ama çok çabuk eski haline döndüğünden şikayet ediyorlardı. Evet kloroform ile yaptım.eski haline dönmemesi için üzerine seramik sürüyorum ben.en son iki sene olmuştu yapmayali.iki sene dayanıyor demek ki.bazilari pasta ve cila uygulayıp sonrasında seramik sürüyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 9 saat önce, Semih O. yazdı: Bu buharla parlatma dediğiniz klorofom mu? Görüntü çok güzel ama çok çabuk eski haline döndüğünden şikayet ediyorlardı. puntoya yaptirmistim ben de, sifir koruma ile 1 sene kadar sonra eski halinden kotu oldu. ancak tekrarlamak da mumkun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 20 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20 Aracı biraz kışa hazırladım diyebilirim. Önce Auto Glym Süper Resin Polish ile cilaladım. Sonra üzerine bir kat Extra Gloss Protection sürdüm. Dış plastikler de Bumber & Trim Gel sürdüm. Cam sıvısını tamamladım. Şimdilik oldu sanırım. Bu kadar yeter. 🙂 Ayrıca Auto Glym tavsiyesinde bulunan @Semih O. Bey'e teşekkür ederim. İlk defa kullanıyorum ama gerçekten oldukça kaliteli ürünleri var. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap