Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün aracınız için ne yaptınız.

Mert Erçetin

Önerilen Mesajlar

5 saat önce, Semih O. yazdı:

Bu buharla parlatma dediğiniz klorofom mu? Görüntü çok güzel ama çok çabuk eski haline döndüğünden şikayet ediyorlardı.

Evet kloroform ile yaptım.eski haline dönmemesi için üzerine seramik sürüyorum ben.en son iki sene olmuştu yapmayali.iki sene dayanıyor demek ki.bazilari pasta ve cila uygulayıp sonrasında seramik sürüyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

9 saat önce, Semih O. yazdı:

Bu buharla parlatma dediğiniz klorofom mu? Görüntü çok güzel ama çok çabuk eski haline döndüğünden şikayet ediyorlardı.

puntoya yaptirmistim ben de, sifir koruma ile 1 sene kadar sonra eski halinden kotu oldu. ancak tekrarlamak da mumkun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 ay sonra...

Aracı biraz kışa hazırladım diyebilirim. Önce Auto Glym Süper Resin Polish ile cilaladım. Sonra üzerine bir kat Extra Gloss Protection sürdüm. Dış plastikler de Bumber & Trim Gel sürdüm. Cam sıvısını tamamladım.

Şimdilik oldu sanırım. Bu kadar yeter. 🙂

Ayrıca Auto Glym tavsiyesinde bulunan @Semih O. Bey'e teşekkür ederim. İlk defa kullanıyorum ama gerçekten oldukça kaliteli ürünleri var.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.