Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
merhaba.. 2010 tdci focusum var 95 bin km de dün otoban yolunda 190 km ye cıktım sonra araba 360 derece değişti .. araba hızlanmadı tork kaybı mı turbonun devreye girmemesi mi herhangi bir parcanın tıkanması gibi seyler düşündüm gaz pedalımda cok hissiz oldu.. boş bir pedal halini aldı pedaldaki tork gücü yok olmuş resmen..10 dk dip gaz yaptım araba hızlanmıyor..3. vites 80 km ile giderken 4 e atıyorum aheste aheste gidiyor. araç herhangi bir uyarı vermiyor.
Soru
Aykut Kaya
merhaba.. 2010 tdci focusum var 95 bin km de dün otoban yolunda 190 km ye cıktım sonra araba 360 derece değişti .. araba hızlanmadı tork kaybı mı turbonun devreye girmemesi mi herhangi bir parcanın tıkanması gibi seyler düşündüm gaz pedalımda cok hissiz oldu.. boş bir pedal halini aldı pedaldaki tork gücü yok olmuş resmen..10 dk dip gaz yaptım araba hızlanmıyor..3. vites 80 km ile giderken 4 e atıyorum aheste aheste gidiyor. araç herhangi bir uyarı vermiyor.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
4
4
4
3
Popular Days
Ekm 3
9
Mar 6
7
Şbt 19
5
Mar 5
5
Top Posters For This Question
Mertcan Çelik 4 posts
Ozan Kar 4 posts
Çağdaş Kolcuoğlu 4 posts
Aykut Kaya 3 posts
Popular Days
Ekm 3 2016
9 posts
Mar 6 2019
7 posts
Şbt 19 2019
5 posts
Mar 5 2019
5 posts
Popular Posts
Serkan Karakoca
bir çok neden var intercooler ve borularından başlayıp turbo selenenoidleri turbo wasgate kontrol edilmeli bir ihtimal egr dpf de olabilir ...
Yakup Ç. A.
Bu doğru bir bilgi değil. Son hız kavramı da tartışılır.
Ozan Kar
çoook, izmir-ankara yolunun bazı kısımları (gece belli bir saatten sonra boş oluyor) ankara-istanbul otoyolu izmir-denizli-afyon yolunun bazı kısımları zaten en son yarım saat dip gaz g
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap