Mert Erçetin Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2012 Herkes bir dağ evinde dışarda yağmur, şöminenin başında keman dinlemek ister. Bu hazzı yaşayabilmek için.. 3 videoyu aynı anda oynatın. 2.nin sesini biraz kısın diğerlerini sonuna kadar açın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 (düzenlendi) Çok güzelmiş..Teşekkürler..Ben muhteşem 3 lü diyince ilk başta Kurufasulye-Pilav-Soğan zannetmiştim ama.... Ocak 5, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 çok güzel bir komposizyon olmuş...bunu dalga sesi rüzgar ve iyi bir parçaylada kombine edebiliriz..çok yaratıcı olmuş teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 çok güzel bir komposizyon olmuş...bunu dalga sesi rüzgar ve iyi bir parçaylada kombine edebiliriz..çok yaratıcı olmuş teşekkürler... Teşekkürler Haklısınız bir youtube alemine dalayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Mert sen şaka mı yapıyorsun? Bunların aynısını geçen arkadaş verdi !!! yoksa sen o musun ? ? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 (düzenlendi) Mert sen şaka mı yapıyorsun? Bunların aynısını geçen arkadaş verdi !!! yoksa sen o musun ? ? ? Hayır ben daha yeni verdim. Neyin şakasını yapayım ki ? Ocak 6, 2012 mert erçetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Hayır ben daha yeni verdim. Neyin şakasını yapayım ki ? Yoksa diyorum o kisi sen misin Veya sen o musun Saka saka Teşekkürler paylaşım için --- iPhone Yolladı --- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Yoksa diyorum o kisi sen misin Veya sen o musun Saka saka Teşekkürler paylaşım için --- iPhone Yolladı --- :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Bu arada profil resmin de nuri bilge ceylan filmlerinden uzak filminden fırlamış gibi...çok begendim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Bu arada profil resmin de nuri bilge ceylan filmlerinden uzak filminden fırlamış gibi...çok begendim... Kanka??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Bu arada profil resmin de nuri bilge ceylan filmlerinden uzak filminden fırlamış gibi...çok begendim... çok teşekkür ederim. Süper emeğine sağlık Mert... Sağol abim Kanka??? Kıskanmayalım lütfen :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Bu seferde ikili olsun. Şöyle bir dere kenarı güzel sofra ve keman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Çok güzelmiş..Teşekkürler..Ben muhteşem 3 lü diyince ilk başta Kurufasulye-Pilav-Soğan zannetmiştim ama.... Bende rakı + balık + roka demiştim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap