Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 9 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ver ayarı pardon gazı diyemeyecekmiyiz yani Deriz abi niye demeyelim sessiz sessiz verir dumanı ??? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Şimdi hamsi mevsimi, önümüzdeki ay palamut ve çinekop, bahara doğru da barbun,lidaki ve çupra yenir. Daha çok şey var sayabilirim ama konu buraya nasıl geldi onu anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Bizim 1.6'dan 180 beygir çıkıyormuymuş be ya. Stok ekobosla denedin mi abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 (düzenlendi) Tam anlamıyla değil şöyle azıcık ucundan denedik denmez servet Okan ben bastık bir rocco seviyim ben ama deli oluyorlar golf tdı Jetta tsı ile denedim golf r ı kovaladım deyim benim araçta farklı olan parçalar var yanlız hybrid turbo down pipe egr off k&n kutu içi big İntercooler sprintbooster stage 3 yazılım orjinal yakıt sistemi ve bu setupla bu kadar çıkan değerler enjektörleri daha çok güç için silindire yakıt basamıyor.Enjektörlerin Siemens olması işimizi zorlaştırdı. Enjektör büyütmek için ar-ge çalışmalarım sürüyor.Enjektör işini çözeyim daha büyük bir turbo takıp daha iyi güçler alıcağız inşallah ... Ekim 7, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap