Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Hazır triger kayışı ile ilgili konu açılmışken bende bi soru ile giriyim araya 2008 dizel focus var bende 2007 agustos trafige cıkışlı suan 66binde km,triger değişim için söylenen 90bin bakım yada 5 yaş.benim 90 bin olmıycak muhtemelen ama araba değişim işini ertelersem yaza 5 yaşı dolacak triger değişmelimiyim servisin 5 yaş uyarısını dikkate alıp? 6 yaşını doldurmuş ve 100 bini geçmiştim trigeri değiştirdiğimde. Ancak kullanım şartları ve bakım aralıkları önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Aracımı severek kullanıyorum,havamızdaysak sevişiyoruz bile focus aşkı başka.Şaka bi yana aracımı hor kullanmam hatta fazlasızla titizimdir.Teşekkürler Aydın abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Titiz kullanıyorsan, bakım km. geçirmiyor, orjinal sarf malzemelerini kullanıyorsan 90 bini bekleyebilirsin bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Ömrü uzun olur inşallah, 2 yaşındaki oğlumun fotoğrafı . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap