Aziz Akın Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2016 Son 3 depodur farkettiğim deponun dolum kapağı üstü dahil heryerin metal parçacıklarla dolması. Yıkayıp temizleyip bekledim yine oldu istasyon değiştirdim yinede bu parçacıklar cıkıyor. Sebep nedir ? Mazot filtresi bunları arındırabilirmi ? Motorla alakalı bir sıkıntı yaşıyor yada belirti gösteriyor olabilir mi ? Teşekkürler. Yakıt olarak Shell - Opet -Total kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Metale benzemiyor yahu? Pasta kalıntısı gibi sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 (düzenlendi) Metal çapaklar olduğuna eminseniz yakıt alırken pompa ucuna dikkat edin, pompa yeniyse eğer onun ucunda ve etrafında kalan çapaklar-metal tozları olabilir... Ekim 8, 2016 Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Aziz Akın
Son 3 depodur farkettiğim deponun dolum kapağı üstü dahil heryerin metal parçacıklarla dolması.
Yıkayıp temizleyip bekledim yine oldu istasyon değiştirdim yinede bu parçacıklar cıkıyor.
Sebep nedir ?
Mazot filtresi bunları arındırabilirmi ?
Motorla alakalı bir sıkıntı yaşıyor yada belirti gösteriyor olabilir mi ?
Teşekkürler.
Yakıt olarak Shell - Opet -Total kullanıyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap