Kadir D. Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2016 Arkadaslar konuyu dogru yere mj actim bilmiyorum usb girisini bulamadim aracim 2008 ghia sedan tdci torpidoda dediydi satan kisi baktim bulamadim yardimlarinizi bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Orjinalinde usb girişi yok diye biliyorum (yanlış da olabilir). Torpidoda Aux girişi var onu da kapağı açar açmaz görürsünüz zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Usb girişi yok aracınızda sadece aux girişi var.Usb girişi focus 3 lerde var sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadir D. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Affiniza siginarak aux dediginiz hoporlor girisi mi oluyo bu kulakliklarin girisi gibi bunlarla nasil muzik baglantisi yapiyoruz --2 dakika sonra eklendi-- Birde bu 2008 ghialarda orjinalinde park sensoru varmi bugun sanayide usta yok dedi satan kisi var dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 34 dakika önce, Kadir D. yazdı: Affiniza siginarak aux dediginiz hoporlor girisi mi oluyo bu kulakliklarin girisi gibi bunlarla nasil muzik baglantisi yapiyoruz --2 dakika sonra eklendi-- Birde bu 2008 ghialarda orjinalinde park sensoru varmi bugun sanayide usta yok dedi satan kisi var dedi Evet kulaklık jak girişine benzer ufak bir giriş. Bir aux kablosu edinerek telefonunuz ya da tabletinizle müzik çalar arasında bağlantı kurabilirsiniz. Anladığım kadarıyla aracınızın donanım özelliklerini keşfetmeye çalışıyorsunuz. Bu konuda forumun Mk2 başlığında sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Ayrıca bildiğim kadarıyla focusların orjinalinde mk3 kasaya kadar( o da tümünde değil) park sensörü standart değil. Sonradan ilave ediliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Donanım için detaylı açıklama konusu genel f2 kısmında mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kadir D.
Arkadaslar konuyu dogru yere mj actim bilmiyorum usb girisini bulamadim aracim 2008 ghia sedan tdci torpidoda dediydi satan kisi baktim bulamadim yardimlarinizi bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap