mücahit ş. Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2016 Selamun aleykum yeni üye oldum ve ilk aracımı almak üzereyim sizce ford focus 2008-2011 model mk2 focuslarda sedan mı hatchback mı kararsız kaldım 2011 model heçbek dek geldı almalımıyım 37bıne bıraktı 100bınde benzın lpg 100hp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Büyük bagaja ihtiyacınız yok ise hatchback modelleri daha yakışıklı bana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Genel Bilgiler kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Arabaya siz bineceksiniz, kararı biz vereceğiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 sedan, hb kasaya göre biraz daha pahalıdır. satılma konusunda ise her ikisininde müşterisi olur. ihtiyaç meselesi kararınızı belirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Tabi ki hatchback. Çünkü ben hatchback kullanıyorum. Şaka bir yana elbette siz kullanacaksınız ve bu kararı siz belirleyeceksiniz. Bunu da ihtiyaçlarınız ve göz zevkiniz belirleyecek.. Fakat tavsiyem araç da lpg olduğu için hatchback sıkıntılı oluyor. Aile genişse sedan daha makul. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mücahit ş. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 ben tekım ama su an babamın focus var sedan o onu kullanıyorum memurum git gel mecbur araç şart 100hp olması sıkıntı mı collectıon en bosu mu yanı yol tutusu farkları olur mu tek sorun bagaj mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Konuyu ilk açtığınız yerde donanım bilgisi mevcut. Forumu biraz okuyarak bol bol bilgi alabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap