Alper Yorulmaz Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2016 Herkese merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Şimdiki kullandığım aracım fieste 2000 model. Aracımı değiştirip Focus Titanium x hatc hback 5 kapı serisinden 2013 ve üzeri bir model almak istiyorum ancak ortalama bir fiyat aralığı çıkartamadım satılık ilanlardan. Rice etsem görüşlerinizi benimle paylaşırmısınız, bu aracı alırken nelere dikkat etmem gerekir. şimdiden hepinize teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Tüketici Köşesi kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Ne tür dikkat edilmesi şey? Focus'a özgü dikkat edilecek bir şey yok. Herkese merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Şimdiki kullandığım aracım fieste 2000 model. Aracımı değiştirip Focus Titanium x hatc hback 5 kapı serisinden 2013 ve üzeri bir model almak istiyorum ancak ortalama bir fiyat aralığı çıkartamadım satılık ilanlardan. Rice etsem görüşlerinizi benimle paylaşırmısınız, bu aracı alırken nelere dikkat etmem gerekir. şimdiden hepinize teşekkür ederim. Sizin konunuz burada, lütfen tekrar tekrar yazmayınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap