2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
- 5 cevap
- 1.471 görüntüleme
-
- 4 cevap
- 655 görüntüleme
-
- 1 yanıt
- 2.961 görüntüleme
-
- 6 cevap
- 1.299 görüntüleme
-
- 0 cevap
- 979 görüntüleme
-
Soru
Halil Yıldız
Merhabalar değerli Focus sever arkadaşlar; başıma gelen bir sorundan ve çözümünden bahsedeceğim. Frene hafif basınca ön taraftan tık tık tık ses geldiğini farkettim ve geçer mi acaba diyip bir süre bekledim ancak geçmeyince sanayideki ustama gittim. o da test etti ve önden geliyor tekeri söküp bakalım dedi. söker sökmez elini balata papucuna attı ve ileri geri hareket ettiğini gördü. balataların yeni olduğunu belirtmeliyim. balatayı çıkardı ve karşı dükkana girdi, kenar kısmına iki punta attırmış, yani kaynak makinasıyla iki küçük dokunuş yapmış. zımparayla biraz düzelttikten sonra yerine taktı ve sorunu böylece halletti. aşağıdaki temsili resimler daha açıklayıcı olacaktır sanırım.
mevcut balata pabuçu frene hafif bastığım zaman ok ile gösterdiğim yerlere değerek ses yapıyordu.
bu resimde ise tamircinin kaynak makinasıyla yaptığı minik dokunuşları ok ile belirttim. bu durum umuyorum ki benzer sıkıntısı olanlara çözüm aşamasında bir fikir verecektir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap