mücahit ş. Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2016 Ford focus 2011 comfort heçbek mi Opel astra 2011full mü opel 140bınde focus 105bınde benzın lpg her ıkısı de sizin önerileriniz nedir kardeşlerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Bu araçların ikisini de kontrol ettirin hangisi temizse/iyiyse alın İkisi de iyiyse, bunlar arasında bence Astra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 ilan no yada foto yok mu.Focus 2.5 kasa mı yoksa 3 mü.Astra j kasa mı yoksa h kasa mı?Astra j kasa ve full ise kesinlikle astra ama astra h kasa focus 3 ise bu sefer tercih focus 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Mercedes... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 21 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Mercedes... Zafer iyi dalmışsın konuya ? Sanırım Focus comfort olması hasebiyle 2,5, Astra da H olmalı... Comfort boş kalıyor maalesef Focuslar içinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Astra H kasa en fulu Cosmo'ydu di mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mücahit ş. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 astra h kasa focus da mk2 astra 140bın focus 105 focus ıkısıde temız 37bıne ıkısıde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Astra H kasa en fulu Cosmo'ydu di mi? Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 10 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Astra H kasa en fulu Cosmo'ydu di mi? 2011 de sifir almistim h kasa o sene sadece essential vardi ekstra olarak konfor paketi alınıyordu. 35binden pazarlik yapip 30.250tl ye almıştım. Yani 2011 de en full konfor paketli olan yagmur far sensoru olan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 direkt ford tabi durumu iyise.Astra hele opel hiç mümkün değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 2014 focusum da çukurlara girince "lok lok" ses geliyor ve arkadaşlarımın arabalarında da bu sesi duydum. Astra h 2011 sıfır aldıgım aracımda bu sorun yoktu. J kasa 5 para etmez ama h bence iyiydi ve iyi sattı. H kasanın da cim modülü sorunu vardı 2 kez değişmeme rağmen direksiyon düğmeleri ve korna yine çalmıyordu. Satarkende öyle söyleyip verdim arkadaşa. Sen değiş ben daha uğraşmak istemiyorum demiştim. O kadar kötü araç değil opeller. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Bence de astra. Comfort un arka camlar bile elle. Bence sonradan insan pişman olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Yazı - Tura 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Lpg kullanacaksan focus. Diger tüm durumlarda astra. Bence opeller hastaliklidir ama focusa göre kalite hissi daha yüksek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Ford forumunda elbette Ford'a yakın yorumlar olacaktır ama Opel'i de bu kadar yermeyin canım Opel'in ne gibi hastalıkları var acaba?Bence Astra ve Focus çok denk araçlar. İkisi de mutlu eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap