Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 9 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı: ... taş'mı yiyicez? artık ders olmuştur, taş muhabbeti yapmazsınız diyordum ama yok... can çıkmadan huy çıkmıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 artık ders olmuştur, taş muhabbeti yapmazsınız diyordum ama yok... can çıkmadan huy çıkmıyor Sen fena kaşınıyon sankim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Aen fena kaşınıyon sankim Aramızda kalsın ; hiç işi düşmeyecekmiş gibi konuşanları ekstra seviyorum. 4 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: ... can çıkmadan huy çıkmıyor Köpekbalığı vejeteryan olur mu? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: Aramızda kalsın ; hiç işi düşmeyecekmiş gibi konuşanları ekstra seviyorum. Abi bir iki ay en fazla dizinin dibine gelmesine kaldı. Eti de kemiği de senin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 4 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı: Aramızda kalsın ; hiç işi düşmeyecekmiş gibi konuşanları ekstra seviyorum. Hahaha nasılda özledim o dünyanın en güzel kahvesini var ya, galon galon içerim ne veriiiim abime Sir, bu kuga ne zaman düşer dükkana? 2017'yi devirmeden gelir mi test aracı? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 2 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: 2017'yi devirmeden gelir mi test aracı? 2018 mi demek oluyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 2 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Hahaha nasılda özledim o dünyanın en güzel kahvesini var ya, galon galon içerim ne veriiiim abime Sir, bu kuga ne zaman düşer dükkana? 2017'yi devirmeden gelir mi test aracı? Hani senin yerden yere vurduğun kahve mi bu? @Serdar Eryürekli nin soda şişesini hasretle beklemesi geldi aklıma birden. --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: 2018 mi demek oluyor mu? hahahaha sen varya gözünden kaçmıyor valla 1 harf bile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Alman Sürmüş http://www.autobild.de/artikel/ford-kuga-vignale-2016-fahrbericht-10908535.html Bunlar da lansman Titanium ST-Line Karma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 35 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 2018 mi demek oluyor mu? yanlış yazmışım... 2016'yı devirmeden gelir mi diyecektim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: yanlış yazmışım... 2016'yı devirmeden gelir mi diyecektim Aralık ayında hazır olurlar bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 titanium yavan duruyor... ST-Line yada spor paket artık hangisiyse, daha derli toplu dışarıdan. Tipinden bağımsız olarak (ki bence oldukça yakışıklı) bu motor şanzıman kombinasyonu ile yürür gider... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yukardaki zaman için güncelleme yapayım. Test araçlarını dizel otomatik yapmak isteyen bayiilerin arabası Ocakta ancak gelir. Aralık ayında üretimi başlayacak diye biliyorum. Zaten daha erken olmasının hiç anlamı yok teslimat Şubat çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Zaten daha erken olmasının hiç anlamı yok teslimat Şubat çünkü. tabi ki var... Sene sonu kampanyalarından faydalanmak isteyen dizel otomatikçi suv severleri kaçırmayıp, " az sabredin bu kampanyalara dalmayın, iki ay sonra 2017 model araba burada" demek için bence iyi bir zamanlama olurdu... Adam Aralık ve Ocak aylarındaki çılgın indirimlerden dizel otomatiş suvunu kapmadan müşteri rezerve etmek lazım Desen ki "sana ne?" harbiden bana ne yani... ne halleri varsa görsünler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Bu başlığa hiç yazmadığımı fark ettim. SUV'lardan hoşlanmıyorum, muhtemelen ondan itici gelmiştir. Şu kadarını yazayım 1.6 ton araca 1.5L dizel veya benzinli 120/125 PS motor koyasrsanız, bolca bağırı ve gitmez, bu 1.5EB 182 PS'te bile çok değişmez. Kalıbının arabası olmaz yani. Bu durumla barışık insanlar kullansınlar öncelikle, yoksa hayal kırıklığı olur. Deneyimlere göre mesela Almanya koşullarında trafiğe rahat karışmak için baz motor ancak 2.0L 150 PS dizeldir, o da ancak idare eder otoyollar nedeniyle. Tabii tercihler farklı olabilir. Büyük ama güçsüzü, gösterişli ama çelimsizi kabul edenler çıkabilir. Ama "ceviz" motor gitmez demesem de bunu zor taşır derim. Kahrolsun vergi dilimleri... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 1640 kg'luk 2.0 dizel 170 beygirlik A6 bile, hantal olmasa da seri değil. Kg 1600 üzerine çıkıyorsa bence hakkı 2.0değil. 200 beygir altı değil diyeyim ki 2.0 245'lik benzinli ve dizel motorlar ya da hybrid'lerin gayet başarılı olduğunu göz ardı etmemiş olayım. Ama 1.6 dizel superB ve passatın 1500 kg civarında olduğu, performans isteyenin de yazılıma yöneleceği düşünülürse Tr ortalamasına göre çok vahim olmaz bence. Tabi şehir içinde 90 beygirlik hyundai accent blue'yu hayattan soğumadan kullanabiliyorsam, arabaya veya performansına ilgisi olmayanların tek derdi tüketim olacaktır. En azından QQ ve benzeri rakipleri gibi 2 çeker değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap