Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Sağol abi, bebeğin resimleri olmasa hiç dert değil de.. Kızıyorum kendi kendime bazen çok tembel oluyorum tahmin etmeliydim bunları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Mavi ekran için hard diskin tamamen gitmesi gerekmemekte. Arada bir hata verince veya bad sector varsa da mavi ekran verebilir. Geri getirilmesi çok önemli dosyaları veri kurtarma merkezlerine vermek zorunda kalırsanız en son minimum 200 dolardan başlayan bir fiyat çıkartabilirler size. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Sağol Mertcan, netbooku zaten 700liraya felan almıştım 400lira vermek mantıklı değil ama oğlanın ilk resimleri olduğundan verebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 OnuAdamEdebiliz.com trust me bro Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Datayı kolay kolay kaybetmezsin Tolga, rahat ol. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Sağol Mertcan, netbooku zaten 700liraya felan almıştım 400lira vermek mantıklı değil ama oğlanın ilk resimleri olduğundan verebilirim. Mecbur olunca veriliyor malesef biz vermek zorunda kalmıştık o sebeple artık 2-3 farklı yerde yedekliyoruz haftalık veya aylık olarak. Yeterince güvenli bulsam internete atıcam garantili olması için de malesef o kadar dikkatli bir kullanıcı haline gelemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Sistem dosyaları bozuk dedi bilgisayarcı, verilerde kaybolmayacakmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Sistem dosyaları bozuk dedi bilgisayarcı, verilerde kaybolmayacakmış İyi iyi,hadi geçmiş olsun...Bundan sonra fotolarınızı mutlaka yedekleyin.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih MUTLU Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Aklınızda olsun; 2. bir disk yoksa veya harici bir disk yoksa Diskinizi birden çok parçaya bölün ve önemli bilgileri sistemin kurulu olmadığı partition' a koyun Sevgiler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Resim en kolayı..hallederiz onu silinirse Sen bilgisayarcıya bi ulaş bakalım da Yakup benim bozuk bi HD var. Bilgisayarcı resimleri kurtaramadı yerine yeni ve sıfır bir HD verdi garantiden değişim oldu. O bozuk HD deki resimleri kurtarabilirmiyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih MUTLU Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yakup benim bozuk bi HD var. Bilgisayarcı resimleri kurtaramadı yerine yeni ve sıfır bir HD verdi garantiden değişim oldu. O bozuk HD deki resimleri kurtarabilirmiyiz Başka bir çalışan sistemli bilgisayar ikinci bir disk olarak ve diskin üzerindeki board değiştirilerek takılırsa tüm veriler kurtulur. bad sector diske verdiği etkiyi iyi bilmek gerekir. Bazı bad sector' lü disklerden tık tık diye ses gelir bazılarında ise gelmez. Bu durum çok önemli. Hatta bazı ses çıkaran diskler küçük bir darbe ile bir kaç kullanımlık çalışabilir(önerilmez). Bazı disklerde ise yazma işlemini gerçekleştiren ayakta veya üzerine yazım işlemi gerçekleştirilen disk şeklindeki plakada sorun vardır ki bunun maliyeti biraz yüksektir. Diskin ne tepki verdiği çok önemli ona göre hareket edilmeli ve diske yazma işlemi yapılmamalıdır(yazma ve okuma ayaklarını hareket ettirmemek için) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Başka bir çalışan sistemli bilgisayar ikinci bir disk olarak ve diskin üzerindeki board değiştirilerek takılırsa tüm veriler kurtulur. bad sector diske verdiği etkiyi iyi bilmek gerekir. Bazı bad sector' lü disklerden tık tık diye ses gelir bazılarında ise gelmez. Bu durum çok önemli. Hatta bazı ses çıkaran diskler küçük bir darbe ile bir kaç kullanımlık çalışabilir(önerilmez). Bazı disklerde ise yazma işlemini gerçekleştiren ayakta veya üzerine yazım işlemi gerçekleştirilen disk şeklindeki plakada sorun vardır ki bunun maliyeti biraz yüksektir. Diskin ne tepki verdiği çok önemli ona göre hareket edilmeli ve diske yazma işlemi yapılmamalıdır(yazma ve okuma ayaklarını hareket ettirmemek için) Disk dediğiniz gibi tık tık vuruyordu sonrada sistemi göçertti komple. Fakat başka pcye takınca verilere ulaşamadıklarını söylediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih MUTLU Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Disk dediğiniz gibi tık tık vuruyordu sonrada sistemi göçertti komple. Fakat başka pcye takınca verilere ulaşamadıklarını söylediler. sesi duyar duymaz yedeği almalıydınız. Bu tür problemleri gidermek için profesyonel programlar var. Pek uğraşmak istememiş olabilirler çünkü biraz uzun sürüyor. diskin üzerindeki model ve seri numarasını yazar mısınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yakup benim bozuk bi HD var. Bilgisayarcı resimleri kurtaramadı yerine yeni ve sıfır bir HD verdi garantiden değişim oldu. O bozuk HD deki resimleri kurtarabilirmiyiz Çok önemli ise bana yolla, şansımızı deneyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 sesi duyar duymaz yedeği almalıydınız. Bu tür problemleri gidermek için profesyonel programlar var. Pek uğraşmak istememiş olabilirler çünkü biraz uzun sürüyor. diskin üzerindeki model ve seri numarasını yazar mısınız. çok önemli ise bana yolla, şansımızı deneyelim Disk yanımda ve elimde değil, blgisayarcımda ondan alıyım ona göre hareket edelim o zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap