Atakaan Atilla Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2016 Araç 2013 model ford focus xenon aparatı gerekli imiş xenon lar için . H7 kısa ve H1 uzun için birer takım ihtiyaç var. Ekteki foto tam bire bir aynı değildir ama bunun gibi birşey. Elinizde varsa Whatsup tan foto ları 538.313.01.05 e göndermeniz rica edicem. Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 6 saat önce, Atakaan Atilla yazdı: Araç 2013 model ford focus xenon aparatı gerekli imiş xenon lar için . H7 kısa ve H1 uzun için birer takım ihtiyaç var. Ekteki foto tam bire bir aynı değildir ama bunun gibi birşey. Elinizde varsa Whatsup tan foto ları 538.313.01.05 e göndermeniz rica edicem. Saygılar Maalesef mevcut değil katalog üzerinden de baktım fakat öyle bir şey göstermiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Çakma xenon için bunlar tabii. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakaan Atilla Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Çakma xenon için bunlar tabii. Yurt dışından (Fransadan) abim tarafından faturalı gelen xenon çakma varsa ben size hediye edeyim. [emoji28] Maalesef mevcut değil katalog üzerinden de baktım fakat öyle bir şey göstermiyor. Aranan kan bulundu teşekkür ederim. Konu kapatılabilir sayın moderatörler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Gösterin görelim Konu kapatma huyumuz yok, eski forumlar öyleydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 4 saat önce, Atakaan Atilla yazdı: Yurt dışından (Fransadan) abim tarafından faturalı gelen xenon çakma varsa ben size hediye edeyim. 9 saat önce, ER-OL Otomotiv yazdı: DS-X olmayan yada aparat gerektiren tüm xenonlar çakmadır. Hediye istemiyorum, çöpe atabilirsiniz. Ben geçen gün attım bir takım H4 xenon kit. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakaan Atilla Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Ne çok biliyorsunuz arkadaş. Profesör unvanı almanıza rakam kalmış gibi. [emoji28] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Bilmekle bildiğini sanmak arasındaki farkı biliyorlar en azından 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap