Serkan erden Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2016 (düzenlendi) arkadaşlar merhaba; yakın dostuma uzun araştırmalar sonucu cebteki paraya göre alınabilecek en iyi sedanı araştırdık ve elentrada karar kıldık. 1.6 style benzinli, 127 hp, 6 vites, beyaz. fiyat olarak 56.500. araç bayide olmadığından foto çekemedim,ama netten benzer foto ekledim. (resmi güncelledim). Ekim 22, 2016 Serkan erden tarafından düzenlendi hatalı resim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisinden Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Hayırlı olsun makyajlı değil herhalde model? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım Göz Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Güle kullanılsın? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 1 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Hayırlı olsun makyajlı değil herhalde model? makyajlı kasa. ayrıca katalogda sis farı yok deniyor ama araçta var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Hayırlı olsun. Fiyat bu devirde çok cazip geldi. Bu yeni kasa değil sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 makyajlı kasa. ayrıca katalogda sis farı yok deniyor ama araçta var. Fiyat iyiymiş bayağı bende octavia 1.0 tsı düşünüyodum ama sizin seçimde cazip geldi tabi tüpsüz binilmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Hayırlı olsun, corollanın 1.33 başlangıç fiyatı da bu civarda, ancak motor yeterli olur mu tartışılır... ayrıca resimdeki eski kasa değil mi ? birde 308 dizel 115 hp çok rekabetçi 65 bin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 motora gaz tabiki lazım. ama zayıf konusu ise konuşulmuyor,yeterli olduğu konusunda görüşler fazla. --2 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Tugay Kuruöz yazdı: Hayırlı olsun, corollanın 1.33 başlangıç fiyatı da bu civarda, ancak motor yeterli olur mu tartışılır... ayrıca resimdeki eski kasa değil mi ? birde 308 dizel 115 hp çok rekabetçi 65 bin evet resim hatalı oldu,düzeltildi. pejoyada baktık ama aradaki 8500 tl fark bizim gibi yılda 10-15 bin yapan için fazla kaçıyor. --25 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Engin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Fiyat bu devirde çok cazip geldi. Bu yeni kasa değil sanırım. resim hatalı oldu. yenisini ekledim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Arabayı inceledim benim trendx den eksiği hız sabitleyici ve bagajın üzerinde açma tuşu yok fazlasıda kol dayama, bluetoot geniş iç hacım optikli farlar içerden açılan bagaj ve yakıt deposu gözüme takıldı başka şeylerde olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 58 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Arabayı inceledim benim trendx den eksiği hız sabitleyici ve bagajın üzerinde açma tuşu yok fazlasıda kol dayama, bluetoot geniş iç hacım optikli farlar içerden açılan bagaj ve yakıt deposu gözüme takıldı başka şeylerde olabilir. birde çelik jant yok. sis farı var gibi görünüyor ama sinyalmiş,bence önemli değil,sis farı gibi duruyor. jant konusunu isteğe bağlı dışarıda yada serviste taktırmak mümkün. trend x focusta 4, elentrada 6 hava yastığı var. tavanda gözlük saklama kabı var, esp devre dışı bırakılabiliyor,stoplar led. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap