Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Çelik standart olarak var Alüminyum alaşımlı yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Öncelikle hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. Sınıfında en çok yakan motor seçilmiş. LPG taktırılırken sübapların değiştirilmesi şart bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Çelik standart olarak var Alüminyum alaşımlı yok. TR'de bizim millet ,alüminyum alaşımı çelik jant sanıyor Yakup arkadaşta ondan çelik demiştir.Hatta geçen kargo ile benim titanium jantları gönderiyordum 2 tane amca benim jantları gördü dediki : - Jantlar çelik mi yeğenim ? -Yok dedim amca alüminyum alaşım.Şu çevrende gördüğün senin çelik jantlı dediğin arabaların jantlarıda alüminyum alaşım dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 manuel mi bu araç? eğer öyleyse otm. olanı ne kadar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Öncelikle hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. Sınıfında en çok yakan motor seçilmiş. LPG taktırılırken sübapların değiştirilmesi şart bence.. Lgp de en sorunsuz kore ve japon markaları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap