Mehmet Balci Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2016 Arkadaşlar merhaba; Aracım ile küçük bir kaza yaptım. Ön tampon eki ve marşpiyelde küçük kırıklar ve boya dökülmesi oluştu. Onarım mı yaptırsam ya da yeni mi alsam daha iyi ve uygun olur. Onarım fiyatı araştıramadım ama yeni parça araştırdım Ön tampon eki için 200TL marşpiyel takımı için 250TL boyalı fiyat verdiler. (spoylercenter diye bir firma) Sizin önereceğiniz yedek parça firması ya da onarım yapan firma var mıdır? ( Anadolu yakasında) Focus 3 HB Beyaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 geçmiş olsun. aracınızdaki parçalar orijinal mi? orijinalse tamir ettirin. spoylercenter vb gibi firmalardan alacağınız büyük ihtimalle fiberdir ve kolay kırılır. plastik tamirci muhtemelen her sanayide vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Balci Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Parçalar orjinal mi bilmiyorum aldığımda üzerindeydi. Bulunduğum yer küçük bu yüzden İstanbulu araştırmam gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 10/24/2016 - 03:47 tarihinde, Ozan Kar yazdı: geçmiş olsun. aracınızdaki parçalar orijinal mi? orijinalse tamir ettirin. spoylercenter vb gibi firmalardan alacağınız büyük ihtimalle fiberdir ve kolay kırılır. plastik tamirci muhtemelen her sanayide vardır. Fiber parcaya plastik tamirciler mudehale edebiliyor muymus? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 21 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Fiber parcaya plastik tamirciler mudehale edebiliyor muymus? bilmem, orijinalse tamir ettirin dedim zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap