Tamer S. Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2016 Direksiyonun hemen sağ altında, araba sürerken sağ diz kapağının karşısına geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
2 Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 O deligin içinde 19C734 numaralı sensör var. Ne olduğunu sorarsanız ''Kalorifer Sıcaklık Sensörü'' olarak geçiyor. İçinde küçük pervaneli bir rotor ve sensör vardır. P/NO: 3M5T-19C734-AB Mk2-2.5 focuslarda bu sensör ise aşağıdaki resimde görülen yerdedir. 19E663 Kodlu cam önündeki şeffaf sensör ise ''Klima güneş yükü alğılayıcısı '' olarak geçiyor. Isı sensörü değildir. Bu iki sensör ortamın ısısını ayarlamakta kullanılmaktadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Nefes alıyor vatandaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Bende başlığı okuyunca çok merak etmiştim. Havalandırma kapağına da delik demişsin ya ne diyeyim bilemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Neyin havalandırması? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Uyarı sesleri burdan geliyor diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Uyarı sesleri burdan geliyor diye düşünüyorum Uyarı seslerli göstergenin arkasından geliyor orda ufak bir pervane var zamanla saçma sapan ses çıkarıyordu sanırım garantiden değişmiştim onudaSesin geldiği kadran arkası yer resimde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 İç ısı sensörü diye düşündüm bende.. Du bakalım mantıklı bi açıklama gelicek mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 bu hiçbir araçda olmayan focusa özel diz kapağı ısıtması. ordan sıcak hava üflüyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 İç ısı sensörleri genelde ön panelin üstünde yuvarlak top şeklinde camın önündeki parça diye biliyorum. Havalandırma meselesine gelince. Panelin arkasındaki elektirik aksamında rutubetlenme vs. olmasın diye o kapağı koymuş olabilirler. Ben hep öyle düşünmüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Cam altındaki sensör direk güneş ışığı alacağı için ısıyı fazla gösterebilir. Oraya koymuşlarsa bile bence mantıklı bi yer değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2016 Helal olsun... seviyorum bu forumu..tahminim tuttu bu arada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Tamer S.
Direksiyonun hemen sağ altında, araba sürerken sağ diz kapağının karşısına geliyor.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap