Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Araci kullanirken yakit uyari isigi yandi range i bulamadim isik yanarken range i kapatiyor mu birde benim aracim 7.5 litre falan yakiyor bu olagan mi arac daha 400 km de falan ilk servise akdar bu tuketim devam eder mi
Soru
Efe Ergüz
Araci kullanirken yakit uyari isigi yandi range i bulamadim isik yanarken range i kapatiyor mu birde benim aracim 7.5 litre falan yakiyor bu olagan mi arac daha 400 km de falan ilk servise akdar bu tuketim devam eder mi
arac 115 hp 1.6 tdci
Efe Ergüz tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
4
4
3
Popular Days
Ock 8
7
Ock 12
7
Haz 25
6
Şbt 5
4
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Cem Boneval 4 posts
Tolga Ata 4 posts
Mertol Kip 3 posts
Popular Days
Ock 8 2012
7 posts
Ock 12 2012
7 posts
Haz 25 2012
6 posts
Şbt 5 2012
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Bu indirimler kilo verme gibidir, diyet yaptığında verdiğinden fazlasını sonrasında geri alırsın. Yakında gene sıkı zam gelecek demektir
mehmet fatih
depoyu yeniden doldurduğumuzda sıfırlamayı düşünüyorum. belli aralıklarla(4-5 depoda bir) yine kontrol ederim sanırım.
Alpay A.
Benim araç da henüz 600 km.de ve ort. tüketim 9 lt. Kış mevsiminde ve aracın yeni olması nedeni ile şehir içi tüketim olarak gayet normal bence. 2.5k-3k km den sonra havalar da biraz ısınınca epey aşa
Bu soruda 44 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap