Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yeni Mondeo çıkınca görÜrÜm seni...İnsignia 2.0 CDTI olsa belki dÜşÜnÜrÜm....O da 150 BİN TL.ye yaklaşan fiyatıyla 2 Full F3 Şeker Kırmızı ederki,onu alabilmem için bir tane daha Bora A.olmam lazım.... o zaman şöyle bir şey yapalım. 2013 mondeo Edited by Ykp CgTy ; Resmi resim değil ona göremm hatalı anlama olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Mondeo mu Insignia mı? Mondeo Insignia mı Focus mu? Insignia C sınıfı araç ağzına kadar dolu da olsa D sınıfının tadını veremez.Hele de insignia cosmo donanımsa zaten yanına yaklaşamaz. Fakat yakıt konusu göreceli. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 İnsignia Focus 3 den daha iyi bir araba değil....Sadece segmentleri farklı....Bence tabii.... Çoğunluğa göre bu yazdıklarım saÇmalık veya aşırı focus fanatizmi gibi gelse de benim iÇin bu geÇerlidir...Ayrıca İnsignia alacağıma Mondeo alırım ben.... İyide Bora Oğuz bey Mondeo ecoboost mu yoksa insigniamı dememişki. Eldeki seÇenek insignia ve her disiplinde focustan daha iyi bir araba olduğu gerÇek. Yakıt konusu başka bir şey. Benim iÇin önemli değil mesela. Başkası ayda 3-4 bin km yapıyordur onun iÇin önemli olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 keyfin bilir..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Türkiye şartlarında 1.6 üstü hacimler hayal oldu(en azından orta gelirliler için)devletimiz sağolsun gelir elde etmenin kolay yolunu buldu.(zor yolu kayıt dışı).konu dışına taştım biraz k.bakmayın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Ben güncel kasa için konuştum zaten. Gerçi 2.0 ecoboost selective donanımlı olursa mondi seçerim. Hatta http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-ford-mondeo-2-0-selective-ecoboost-240-hp-69425092/detay bu mondeo ile passat higline yı kıyasladım arkadaşlarla, neredeyse hepsi bunu seçti, tabi bende. VW aslında çok iyi bir marka ama gerçekten çok soğuk tasarımları var ya. Passat la Mondeo yu kıyaslayınca gerçekten çok hoş duruyor monde Ayrıca nerede okuduğumu tam hatırlamıyorum ama şöyle bir şey vardı, Mercedes kullanıcısı Toyota, BMW kullanıcısı ise Honda tercih eder, ya da bunun tam tersiydi, yani toyota-merso, Honda-BMW Bizde bunu şu şekilde değiştirebilir miyiz, yani fordcular olarak Mercedes-Opel, BMW-Ford. Konumuza dönersek sıfır km aracının tadını çıkart. boşver. Ama full araç istiyorsan ve yakıt benim için önemli değil dersen cosmo donanım ziyadesiyle tatminkar, aramazsın hiç focusu. Taakii benzin pompasının önüne gelinceye kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 İyide Bora Oğuz bey Mondeo ecoboost mu yoksa insigniamı dememişki. Eldeki seÇenek insignia ve her disiplinde focustan daha iyi bir araba olduğu gerÇek. Yakıt konusu başka bir şey. Benim iÇin önemli değil mesela. Başkası ayda 3-4 bin km yapıyordur onun iÇin önemli olur.. Onun cevabını verdim zaten yukarıda,muhabbet İnsignia Mondeoya doğru yol alınca onun iÇin yazdım.....İnsignia almam ben,marka bozuk baştan..Opel....Çok uzağım o markaya... o zaman şöyle bir şey yapalım. 2013 mondeo Edited by Ykp CgTy ; Resmi resim değil ona göremm hatalı anlama olmasın İşte budur,Hemde Şeker Kırmızıııı...Yemişim Insigniayı..Bu Çıksın hemen alıciim....Focus 3 ten sonraki arabam budur...eheheheeüüüee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 VALLA yazışmalardan sonra anladım ne olursa olsun 12lt/100km büyük rakam bir de araç 180 hp beygir olunca uslu durmayıp basarım bu iş beni aşar gibi...ben f3 style plus ile mutlu birlikteliğime devam etme kararı aldım....zaman ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Bence hemen geçin. Hatta siz geçmezseniz arkadaşın numarasını verin Adana'ya gelirse 1.6 TDI Octavia ile satışını hemen verebiliriz. Sanıyorum babam böyle bir şeye dünden razı. -------------------------------- Neyse karar verilmiş.. Ama bu arada insignialara tüp takılabiliyor aklınızda bulunsun genede.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Bence hemen geçin. Hatta siz geçmezseniz arkadaşın numarasını verin Adana'ya gelirse 1.6 TDI Octavia ile satışını hemen verebiliriz. Sanıyorum babam böyle bir şeye dünden razı. Arkadaşımın benzinden dili yandığı için aracını 52 bin tl ye satıp,fiesta 1.4 tdi titanium x alma kararı verdi..çok araç kullanan biri için yakıt ekonomosi ideal araç,ama insignia da ki konforu bulamaz .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 VALLA yazışmalardan sonra anladım ne olursa olsun 12lt/100km büyük rakam bir de araç 180 hp beygir olunca uslu durmayıp basarım bu iş beni aşar gibi...ben f3 style plus ile mutlu birlikteliğime devam etme kararı aldım....zaman ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Oğuz senin 1.6 Focusun Benzinliydi değil mi? Kaç Litre yakıyorsun 100 km. de? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 (düzenlendi) Oğuz senin 1.6 Focusun Benzinliydi değil mi? Kaç Litre yakıyorsun 100 km. de? abi benzinli 8.2lt/100km yol bilgisayarı gösteriyor..biraz fazla mı? Bana arkadaşlar aracın yeni ve havalar da soğuk bunlar etkili oluyor diyorlar...Zamanla düşer deniliyor ama bakalım hayırlısı.. Ocak 8, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Muazzam değer...Rahat olun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 8 in altına biraz zor düşer. Arkadaşın Insignia ile ne yakıyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 8 in altına biraz zor düşer. Arkadaşın Insignia ile ne yakıyor? Arkadaşım ınsignia ile ortalama 12.5lt/100km yakıyor.Tabi uzun yolda basınca daha fazla yakabiliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap