Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2016 7,459,511,500 ile açtım konuyu bakalım nolcak Süreklisi burada Ek olarak link hali de burada 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Çekirdek alayım bir saniye. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Haritalısı olsa amansız olur! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Şimdi, Mertcan Çelik yazdı: Haritalısı olsa amansız olur! O zaman cips! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 5 dk boyunca ölüm sayısına bakınca işten istifa ettim. Eve yürüyorum şu anda 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 (düzenlendi) Yooohhhh artık!!!! Aman tanrım hızla çoğalıyoruz... Ekim 24, 2016 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Yakup verdiğin link facebook canlı yayınını acıyor orjinal site bu sanırım http://www.worldometers.info/world-population/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Aynen --0 dakika sonra eklendi-- http://www.worldometers.info/watch/world-population/ Bu da komik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Konuyu anasayfada okuyunca bir an site hacklendi sandım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 (düzenlendi) İşin şakası bir tarafa, 50 milyona yakın insan ölmüş bu sene. Böyle bakınca herşey ne kadar normal geliyor insana. Stalin'in sözü geliyor akla. "Bir insanın ölümü trajedidir, bir milyonun ki istatistik." Ekim 25, 2016 Semih O. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 İzlemesi bile ürpertiyor insanı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Dehşete düşüyor insan ! Hindistan çok hızlı büyüyor bu arada ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Bakamadım sadece paylaşımları okudum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Walking dead 7. Sezon 1. Bölüm de bukadar gerilmedim.? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Bunlar tüm nüfus kayıtlarını online mı görüyorlarda online rakamlar sürekli değişiyor. Şuan yolda arkadaşın babası vefat etti o dahil olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap