Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 4 saat önce, Rasim S. yazdı: Bunlar tüm nüfus kayıtlarını online mı görüyorlarda online rakamlar sürekli değişiyor. Şuan yolda arkadaşın babası vefat etti o dahil olduğunu sanmıyorum. İstatisklere, doğum ve ölüm oranlarına bakılarak yapılan bir tahmin sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Demekki Azrail fazla muhabbet etmiyor bizlerle, vakit yok netekim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Hindistana ne olmuş böyle. Çini geçecek bir kaç yıla. Yıllar önce hatırlıyorum. Nüfusu Çin nüfusunun yarısı kadardı. Ve ikisi de 1,5 milyara dayanmış. Yaklaşık olarak 2 ülke dünya nüfusunun %40'ı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Akıl, zeka, düşünce yeteneği gibi üst beyin işlevleri her daim alt beyne, yani içgüdülere yeniliyor. Bence artık toplu kısırlaştırma programları devreye girmeli. Birden kendimi çok hissettim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Burdan buyrun Hem Dünyamızın canlı görüntüsü eşliğinde.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Ortadoğu'daki karışıklıklar olmasa herhalde ölen sayısı daha az olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 İnsan bir süre bakınca rakamlara korkuyor yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 37 dakika önce, Ahmet A. yazdı: Hem Dünyamızın canlı görüntüsü eşliğinde.... Aha bizim ev 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Dan Brown filminin tanıtım çalışmaları bunlar . Geçiniz .. Eninde sonunda kıt kaynaklar için büyük savaşlar bizi bekliyor (Doğal bir kırım olmazsa) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Çin'in rakamları sanki gerçeği yansıtmıyor. 30 yıldır uygulanan ve daha yeni kaldırılan Tek Çocuk yasası nedeni ile kırsal bölgelerde kayda geçmeyen 2. ve 3. çocuk sayısı 50-60 milyon olduğu tahmin ediliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Bu arada ben 2.834.973.406'ncı kişi olarak dünyaya gelmişim zamanında. Benim üzerime bir 5 milyar daha eklenmiş kabaca. Ne bereket... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 5 saat önce, H. Cenk yazdı: Dan Brown filminin tanıtım çalışmaları bunlar . Geçiniz .. Eninde sonunda kıt kaynaklar için büyük savaşlar bizi bekliyor (Doğal bir kırım olmazsa) böcek yicez böcek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 An itibariyle 7.460.083.618 di Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap