Olcay Atay Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2016 merhabalar, 2010 Trend Focus aracım için kolçak arıyorum. aliexpress de var ancak pek güvenemedim. Zamanla sallanma stabil durmama gibi problemlere neden oluyormuş. Sizin önerebileceğiniz bir yer varmıdır istanbul da. internetten de sipariş edebilirim. Kullanan ve memnun olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eşref R. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 26.10.2016 - 11:43 tarihinde, Olcay Atay yazdı: merhabalar, 2010 Trend Focus aracım için kolçak arıyorum. aliexpress de var ancak pek güvenemedim. Zamanla sallanma stabil durmama gibi problemlere neden oluyormuş. Sizin önerebileceğiniz bir yer varmıdır istanbul da. internetten de sipariş edebilirim. Kullanan ve memnun olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkürler. Merhaba Olcay Bende 2010 Focusum için kolçak arıyorum. Bulabildiniz mi? Vidalı mı geçmeli mi? Fiyat ne kadar? Birde memnun musunuz? İyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap