Tamer S. Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2016 Başlık ve fotoğraf her şeyi özetliyor... Skoda forumdan alıntı. Ağız dolusu "yuuhhh" diye bağırmak istiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Nasıl bir toplumsal mesaj çıkaralım bu durumdan ! Aracın kullanım amacı bu mudur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 İmkansız gibi (İş yapması) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Vay vay vay.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Nasıl bir toplumsal mesaj çıkaralım bu durumdan ! Aracın kullanım amacı bu mudur. Çocuğunuz çevre illerden üniversite kazandı mesela ve "ben yurtta kalmam" dedi iyi kötü iki göz bir ev tuttunuz ama eşya lazım değil mi? Ufak tefek şeyleri çevreden temin ettiniz ama yatak gibi büyük ve elzem eşyalarda lazım. sıfırı malum eh ikinci elinede içiniz/mideniz el vermedi veya fiyat uçuk. Gözünüz bir an arabanın bagajına ve evdeki yatağa çarptı ve... Misal. Zor durumda kalınırsa neden olmasın/yapılmasın. Kullanım amacı işinizi görmek hayatınızı kolaylaştırmak değil mi bu araçların? Yoksa 3 günde bir yıkayıp paklayıp sonrada aslanım,beyaz atım,kara şimşeğim diyip karşısına geçip seyretmek mi? Her gün yapılmaz,iş aracı olmaz ona eyvallah ama ekstrem durumlar için "neden olmasın?" Toplumsal veya şahsi mesaja gerekte yok zaten,bagajın ne kadar kullanışlı ve büyük olduğuna dair uç bir örnek sadece bu fotoğraf. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Çocuğunuz çevre illerden üniversite kazandı mesela ve "ben yurtta kalmam" dedi iyi kötü iki göz bir ev tuttunuz ama eşya lazım değil mi? Ufak tefek şeyleri çevreden temin ettiniz ama yatak gibi büyük ve elzem eşyalarda lazım. sıfırı malum eh ikinci elinede içiniz/mideniz el vermedi veya fiyat uçuk. Gözünüz bir an arabanın bagajına ve evdeki yatağa çarptı ve... Misal. Zor durumda kalınırsa neden olmasın/yapılmasın. Kullanım amacı işinizi görmek hayatınızı kolaylaştırmak değil mi bu araçların? Yoksa 3 günde bir yıkayıp paklayıp sonrada aslanım,beyaz atım,kara şimşeğim diyip karşısına geçip seyretmek mi? Her gün yapılmaz,iş aracı olmaz ona eyvallah ama ekstrem durumlar için "neden olmasın?" Toplumsal veya şahsi mesaja gerekte yok zaten,bagajın ne kadar kullanışlı ve büyük olduğuna dair uç bir örnek sadece bu fotoğraf. Bu araçların amacı yük taşımak için tasarlanmadı . Bunun için kullanacaksınız o sizin kullanım amacınızı belirler . Kimi yatak taşır kimi insan taşır . Bu sizin tercihinizdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Bu sadece steyşın araçların pratikliğini gösterir. Octavia'ya özel bir anlam yüklemeye gerek yok. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 7 saat önce, Özer Aksu yazdı: Bu araçların amacı yük taşımak için tasarlanmadı . Bunun için kullanacaksınız o sizin kullanım amacınızı belirler . Kimi yatak taşır kimi insan taşır . Bu sizin tercihinizdir. Ben kullanım amacı bu demedim ki zaten. Bu konuda hem fikiriz ama zorunlu hallerde bu işinde yapılabileceği aşikar. Kimseninde octavia'yı veya superb'i bu amaçla aldığını sanmıyorum, durum sadece uç noktalarda bunu anlatmaya çalıştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Çok uç yorumlara girmeye gerek yok bence.."adamlar bagaj yapmış abi" sözü olayı özetliyor. Tabiki araç almaya giderken "içine baza sığan olsun" diye bi kriterimiz (en azından benim ) yok.. Böyle pratiklikleri seviyorum..mesela Citroen C5 leriniç bükey arka camı gibi veya bagajdan yatırılabilen arka koltuklar vs.. Ama baza bilader bu..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Ülkenin Liftback nedir öğrenmesi lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Bunların hem liftback hem normal olanları vardı senle gidip bakmıştık admin kaldırıldı mı onlar? Bir de benim yatak 120x200, station Mondeo aşağısı kurtarmayabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 18 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Bunların hem liftback hem normal olanları vardı senle gidip bakmıştık admin kaldırıldı mı onlar? Bir de benim yatak 120x200, station Mondeo aşağısı kurtarmayabilir cam tavan olursa, başlığını da sokarız, sıkıntı olmaz 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Bunların hem liftback hem normal olanları vardı senle gidip bakmıştık admin kaldırıldı mı onlar? Bir de benim yatak 120x200, station Mondeo aşağısı kurtarmayabilir Superb'de kalktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 30 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Superb'de kalktı mondeo varken ne superb'i ya allasen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 8 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: mondeo varken ne superb'i ya allasen Mertcan Bey onu sormuş, 2 yıl önce sanırım Şikoda'ya gitmiştik beraber. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap