Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Bu araçlar yük taşımada kullanışlı ama tipini sevmiyorsanız almanın da anlamı yok. Benim hiç olmasa da, bizim insanımız sedan seviyor, kabul etmek lazım. 40 yılda bir yatak taşımak gerekir ise, komşunun kamyoneti, kargo vs deyip, bir şekilde alternatif bir yol illaki bulunuyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Böyle işler için, bir TR efsanesi "eniştenin Doblo" diyorum ve kaçıyorum... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 geçen gün tiguan ile taşımaya çalışan komşu bagaj kapağını iple bağlayıp yola koyulmuştu akşam gidince söyliyeyim yanlış araba almış octavia alması lazımmış die 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Benim jazz'da neler taşıdıydım. O geldi aklıma ne kahrımı çektiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 (düzenlendi) Benim focus hb aracıma yüklediklerimi bir bilseniz Evi sığdırdım evi Yalnız oktavyanın yükleme ağzının camla beraber kalkması takdirlik bir ayrıntı Ekim 27, 2016 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Lütfen focus hb konusuna hiç girmeyelim, zira kurban bayramında yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim. Ha gerçi tam 48 koli yumurtayı silme bir şekilde aldığını geçen hafta kamyonet arızalanınca anladım Acaba Octavia kaç koli alır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Lütfen focus hb konusuna hiç girmeyelim[emoji4], zira kurban bayramında yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim. Ha gerçi tam 48 koli yumurtayı silme bir şekilde aldığını geçen hafta kamyonet arızalanınca anladım:fikir: Acaba Octavia kaç koli alır? Bi ara rekorlar kitabina girmek icin araca insan sigdirmaya calismislardi. Senin koli işide ona benzemis [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Biz evi taşıdık focus hb ile Baba Emekli olup isdemir 1 yıla kadar çıkma şartı koyunca yeni evde yol üzerindeydi, ee gidiyoz ztn niye boş gidelim mantıgı ile hemde hassas eşyların zarar görmemesi için çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ve 2 bazanın yatağı tabaklar süs eşyaları fln focusla gitti diğer büyük eşyalar içinde küçük kamyonet tutmuştuk Hb ve swlerin avantajı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 5 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Bi ara rekorlar kitabina girmek icin araca insan sigdirmaya calismislardi. Senin koli işide ona benzemis Sen Yakup'un mondeo videosunu izlemedin galiba. Ben yumurta koymuşum da ne olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap