Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2016 Şimdi yetişebildim canlı yayına Yavaş yavaş güncelleyeceğim. Touch Bar yapmışlar, henarına da Touch ID koymuşlar. Daha ince --5 dakika sonra eklendi-- Yazı yazarken tıpkı telefondaki gibi öneri kelimeler ve emoji gelebiliyor --6 dakika sonra eklendi-- Aynı şekilde telefondaki şeyler yapılabiliyor. --8 dakika sonra eklendi-- Ve kişiselleştirilebiliyor --9 dakika sonra eklendi-- Ooo kullanıcı geçişlerini parmak izini okutarak hızlıca yapabiliyor PC'yi paylaşmayanlar için önemsiz tabii --11 dakika sonra eklendi-- Daha aydınlık daha renkli ekran vs vs En iyi pc ekranıymış yine. --13 dakika sonra eklendi-- 15'' bu: 13'' de yine Intel i5 / i7 var --13 dakika sonra eklendi-- --14 dakika sonra eklendi-- --16 dakika sonra eklendi-- Tüm girişleri öldürdü Apple Alem bu adamlar yahu. Tüm girişler tüm işleri yapabilecek. --19 dakika sonra eklendi-- Şimdi Touch Bar'ın programlara kattığı şeyleri anlatıyorlar. Örneği Final Cut Pro X --56 dakika sonra eklendi-- Eğitim fiyatları da bu şekilde http://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-mac/macbook-pro --58 dakika sonra eklendi-- Teknik http://www.apple.com/tr/macbook-pro/specs/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2016 Cinema displayleri öldürdüler, ne güzel cayır cayır seri bağlıyorduk aletleri, ethernetleri üzerindeydi. Şimdi bu saçma giriş/çıkış kafasına döndüler. Bakarsan senelerdir aynı tasarımı çıkartıyorlar, yenisindede aynı tasarımı yapınca tepki alacaklardı. Neymiş touch barmış vs vs. Şimdi ben bir 10 yıllık macbook pro kullanıcısı olarak. O telefonu nereye takıp şarj edeceğim. Benim klavyem usb, mouse'um magic mouse 2 usb den şarjlı, displaylarim thunderbolt. Ne oldu hayatımı mı kolaylaştırdı yeni mac? Son zamanlarda insanların işlerini zorlaştırmaya başladılar. Ayar oluyorum. Sırf bu portları yüzünden epey tepki alır Apple. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap