Yasin Taşcı Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2016 Bende sis farlarını değiştirecem komple üsttenmi yoksa alttanmı ulaşmalıyım hangisi kolay olur acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 21 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Bende sis farlarını değiştirecem komple üsttenmi yoksa alttanmı ulaşmalıyım hangisi kolay olur acaba? Farı sökün çok rahat değiştirirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Farı sökün çok rahat değiştirirsiniz. Abi biraz önce denedimde sis far vidalı çıktı[emoji21] 1 tane vide gördüm onu sökerim ama karşısındada bi vida var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 1 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Abi biraz önce denedimde sis far vidalı çıktı 1 tane vide gördüm onu sökerim ama karşısındada bi vida var. Farı çıkartırsan sis farı çok rahat çıkıyor. Vida felan sökme bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Farı çıkartırsan sis farı çok rahat çıkıyor. Vida felan sökme bence Denedim işte farı söktüm sis farına baktım vidalı dıştan bastırdım çıkacak gibi değil benimkimi farklı anlamadım işte kenardaki deliklerde vida var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Siz sis farının kasasınımı sadece ampülünümü değiştirmek istiyorsunuz? Sadece ampülse Doğanın dediği gibi farı sökün sonra sis farı ampülünü çevirerek ampülü çıkarın. Kasayı çıkarmanıza gerek yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Siz sis farının kasasınımı sadece ampülünümü değiştirmek istiyorsunuz? Sadece ampülse Doğanın dediği gibi farı sökün sonra sis farı ampülünü çevirerek ampülü çıkarın. Kasayı çıkarmanıza gerek yok. Sis farını komple değiştirecem sade ampul değil:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 4 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Sis farını komple değiştirecem sade ampul değil:) Ozaman o 4 vida sökülecek... Başka yolu yok. --0 dakika sonra eklendi-- Tekerleği döndür davlumbazdan el kol uzat bi şekilde bu var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Erkan Aksu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 28.10.2016 - 18:00 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Farı sökün çok rahat değiştirirsiniz. Normal farı mı yoksa sis farını mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Normal farı söküp ulaşmayı kast ediyorda sis farının 2 vidası var çapraz şekilde,en kolayı çamurluk ve tamponun birleştiği yeri söküp ulaşmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 2 saat önce, Yunus Erkan Aksu yazdı: Normal farı mı yoksa sis farını mı? Aynen normal farı. Farı sökünce kocaman bir alan kalır size. Rahatca değiştirirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Aynen normal farı. Farı sökünce kocaman bir alan kalır size. Rahatca değiştirirsiniz.Sen değiştirdinmi veya söktünmü abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 1 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Sen değiştirdinmi veya söktünmü abi? Sanırım 78 kere felan far söktüm. Servis bile benim kadar far sökmemiştir emin olabilirsin. Sis far ampülü de yarı vidalı zaten. Çok rahat ulaşılır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Sanırım 78 kere felan far söktüm. Servis bile benim kadar far sökmemiştir emin olabilirsin. Sis far ampülü de yarı vidalı zaten. Çok rahat ulaşılır.Farı sökmek çok basit zaten sis farı öyle değil sol tarafta beyin var hareketi çok engelliyor ben direk tamponu söküp değiştirmiştim sis farını komple. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Farı sökmek çok basit zaten sis farı öyle değil sol tarafta beyin var hareketi çok engelliyor ben direk tamponu söküp değiştirmiştim sis farını komple.Ama sis farını değil ki ampülünü değiştirmek istiyorlar [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] o yüzden far en kolayı. [emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Ama sis farını değil ki ampülünü değiştirmek istiyorlar [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] o yüzden far en kolayı. [emoji106][emoji106]İşte ondan anlaşamıyoz senle abi[emoji16] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yasin Taşcı
Bende sis farlarını değiştirecem komple üsttenmi yoksa alttanmı ulaşmalıyım hangisi kolay olur acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 15 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap