Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Cok yoruldun abi cok, alti ustu baslangic motoru, al birini kullan. Begenmezsen satarsin. Alperenin araba secimine dondu senin olay. Vaaaay demek icindeki zehri akittin sonunda... Vay be Servetim.. Ha benim yigidime.. Ha benim tosunuma.. Vay be.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 2 saat önce, Alperen G. yazdı: Vaaaay demek icindeki zehri akittin sonunda... Vay be Servetim.. Ha benim yigidime.. Ha benim tosunuma.. Vay be.. Ne zehri yahu, sende bocaladın araba alacam diye, o başlıktada susamayıp laf etmiştim hatta. Yogusa seni severiim sayarım, Cenk abimi de. Kıvırmayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Ne zehri yahu, sende bocaladın araba alacam diye, o başlıktada susamayıp laf etmiştim hatta. Yogusa seni severiim sayarım, Cenk abimi de. Kıvırmayalım [emoji4] Sonuna smiley koymadik diye mi bu ciddi aciklamalar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Sonuna smiley koymadik diye mi bu ciddi aciklamalar? He ya, adliyede bulmayım kendimi dedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 He ya, adliyede bulmayım kendimi dedim [emoji3] Alemsin...Konuya donersek Cenk abi bence hic motor isine girme.. Not: Motor konusunda tam bir bağnazım.. Evet.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Tatmayanlar bilemez avukat beeeğ! Yeni euro emisyonunda olmayan, gelmeyecek bir motor al abi, zarar etmezsin en azından değiştirmek istersen. Bir de bak forumlarına, hangisininki en samimiyse onu al 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap