Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Araba bana önden görünüş olarak çok aston martin gibi geldi yanlışmıyım Izgara'dandır.. Buarada aston martin ford ürünüdür 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 (düzenlendi) Izgara'dandır.. Buarada aston martin ford ürünüdür Öylemi hakikatten yeni öğrendim.Aston martin aslen ingiliz değilmiydi odamı satıldı Buarada aston martin ford ürünüdür Peki sence alıcak olsan önünde bir en dolusu bu mu yoksa yine en dolusu volvo s60 mı alırdın ? Az önce meraktan bi inceledim s60 ta baya iyiymiş Ağustos 1, 2012 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Peki sence alıcak olsan önünde bir en dolusu bu mu yoksa yine en dolusu volvo s60 mı alırdın ? Az önce meraktan bi inceledim s60 ta baya iyiymiş Zevk..Fiyat..Gelsin görelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Gemi gibi araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Araba çok tatlı olmuş. Bizde ki versiyonda gündüz ledleri de olur muhtemelen. 2014'te işim çok zor olacak. Neyse ki siz varsınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Araba çok tatlı olmuş. Bizde ki versiyonda gündüz ledleri de olur muhtemelen. 2014'te işim çok zor olacak. Neyse ki siz varsınız Olacak olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 çok güzel ama ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Biraz daha Detay - Fusion/Mondeo Daha fazlası için: http://www.MondeoClubTr.com Elekt. El Freni isteyenlere Buarada müzik çaların altına neyi nasıl koyacağız anlamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Aston Martin desek daha iyi olacak gibi. Ama makyalı fiesta da aynı buna benziyecek, ufak tefek farklılıklar hariç tabi. Tam bir amerikan arabasına benzemeye başladı Mondi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Mondeo gelsinde Focustaki jant sıkıntisi bitsin 5x108 olur heralde dimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Mondeo gelsinde Focustaki jant sıkıntisi bitsin 5x108 olur heralde dimi ? Kasap, et derdin de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Baz Model - Sync 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Tapatalk üzerinde göremedim paylaşılmış mı video. Amerika dan bir inceleme http://youtu.be/euoMTxZHX34 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap