mehmet kursat Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2012 Lastik oteli, müşteriye yaz veya kış lastiği teklif ederken, müşterinin aracından çıkan lastikleri saklayacak yeri olmaması durumunda, lastikleri bayilerdeki uygun yerde/şartlarda müşteri adına saklamaya yönelik uygulamadır. Otosan, Lastik oteli uygulaması ile hem müşteri memnuniyeti sağlamak hem de lastik satışlarını arttırmayı hedeflemektedir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 french bed yataktamı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Ufak bi satış kurnazlığı,güzel ama çokta faydalıve ihtiyaçmış gibi durmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Ufak bi satış kurnazlığı,güzel ama çokta faydalıve ihtiyaçmış gibi durmuyor Ben büyükşehirde bir apt. oturuyorum lastikleri koyacak yerim yok ! Napcam ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Evini değiştir 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Aynı uygulamayı saolsun benim lastikçim 10 senedir yapıyor..kışlık yazlık hepsi onun depo da.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Bu iş Adana için pek mantıklı değil ama kışı zor geçiren yerlerde tutacak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 çoğu lastikçide yapılıyor.. henüz almadım (aslında biraz da geç kaldım, bugün ankarada deli kar yağıyor) ama almak için fiyatta anlaştığım lastikçide, lastikler sigortalanıyor, sarılıp, sertifika ile tasdiklenip bu sertifika size veriliyor.. bence mantıklı bir uygulama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Bence de çok gerekli ve güzel bir uygulama da o kadar lastiği nereye istifleyecekler, sonra nasıl bulacaklar falan gibi minik hezeyanlar yaşatır herhalde bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Gerekli ve kullanışlı bir uygulama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap