Mehmet Eren Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2012 Aracın satışını yarın üstüme alıyorum Allah izin verir bi problem çıkmazsa. *Boya Koruma *Detaylı İç Temizlik *Rütuş (Taş İzi) *Xenon Far *Cam Filmi yaptırabileceğim yer var mı? tşkler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Ankarayı bilmem ama ***** Farklı Olmak Rastlantı Değildir ***** buna bayıdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Eren Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Ankarayı bilmem ama ***** Farklı Olmak Rastlantı Değildir ***** buna bayıdım teşekkÜrler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Şaşmaz sanayide can can garage var orada yaptırabilirsiniz. Bu arada imza süper 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Eren Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Anakra da bende arıyorum boya koruma yaptırabileceğim iyi bi yer ama 1 kişi yazmış sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Forumumuzun eski kurucu üyelerinden Alper arkadaşımız Ankara'da bu işlerle uğraşıyor. Forumdan gelen arkadaşlarada bişeyler yapar sanırım. İş nedeniyle foruma giremiyor artık ama isterseniz görüşüp fiyat vs. paylaşabilirim. Buda yeri; https://www.facebook.com/Perfectotobakim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 kazım karaberkirdede can can garage var fazla uzaga gitme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 gitmedim ama memnun kalan çok: bestekar sokağa tunalı tarafından girince (ki araçla zaten oradan girmek zorundasınız) yaklaşık 30-40mt sonra sağda Meguiar's var.. marka olarak zaten ünlü bir marka ama uygulayan ustalar önemli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap