Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Güle güle kullan semih. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Sonunda bluutut'a kavuştun demekki abicim. Güle güle dertsiz tasasız kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Güzel çalışma tebrikler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Ellerine Emeklerinize sağlık güle güle kullan hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Terlikle mi kovalayayım ne yapayım... Kovalamana gerek yok abi ben kaçarım nasılsa biliyon [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Çok güzel bi anlatım olmuş birde herkesin aklında olan fiyat meselesine ufaktan giriş olsaymış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Şimdi, Olcay Sert yazdı: Çok güzel bi anlatım olmuş birde herkesin aklında olan fiyat meselesine ufaktan giriş olsaymış Maliyet meselesi bir hayli karışık. Parçaları 3 farklı ülkeden tamamladım. Yaparken de maliyete çok bakmadım işin aslı... Kargo ücretleri, banka havale ücretleri vs. herşeyi dahil edersek bile 2000 TL'yi geçmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Maliyet meselesi bir hayli karışık. Parçaları 3 farklı ülkeden tamamladım. Yaparken de maliyete çok bakmadım işin aslı... Kargo ücretleri, banka havale ücretleri vs. herşeyi dahil edersek bile 2000 TL'yi geçmez. işte bu yeterli 2000 lirayı geçmedi. peki bunun yerine android 4 çekirdekli 8-9" ekranlık bi multimedya düşündünüz mü? yoksa orjinal herzaman daha ehvaldir mi dediniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Şimdi, Olcay Sert yazdı: işte bu yeterli 2000 lirayı geçmedi. peki bunun yerine android 4 çekirdekli 8-9" ekranlık bi multimedya düşündünüz mü? yoksa orjinal herzaman daha ehvaldir mi dediniz Düşündüm ama sadece düşündüm diyelim. Orijinal olması elbette içime daha çok siniyor ama esas olarak piyasadaki ürünlerin kalitesizliği, çirkinliği, araç görüntüsüyle olan uyumsuzluğu yüzünden böyle yaptım aslında. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Vallahi biraz sizi uğraştırsa da çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Hayırlı uğurlu osssuunn.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 (düzenlendi) Güzel pratik olmuş, bu vergilendirme sistemi ile bu tür beceriler çok değerli olacak Kasım 7, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 29 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Güzel pratik olmuş, bu vergilendirme sistemi ile bu tür beceriler çok değerli olacak Devlet baba sağolsun altın bilezik abi bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Elinize sağlık, çok iyi iş çıkarmışsınız hakikaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Nuru emeğine sağlık [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap