Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Nur gelmiş arabaya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Nur gelmiş arabaya NURU neresinde abi ben göremedim ? [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 NURU neresinde abi ben göremedim ? [emoji41] Göremezsin tabi. Fotoları çekiyordu o esnada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Vay arkadaş en masum benim, benim üzerime yapıştı ya la... Ayıp ayıp, afişe edeceğim bunları zamanı gelince. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Zamanı sanırım cumartesi günü olacak dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Zamanı sanırım cumartesi günü olacak dimi Bilemem artık cuma mı, cumartesi mi, hepsi belgeli, fotoğraflı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Bilemem artık cuma mı, cumartesi mi, hepsi belgeli, fotoğraflı Buluşma cuma değil karıştırma istersen. Cumartesi iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Buluşma cuma değil karıştırma istersen. Cumartesi iyidir Ben bilmem artık. 1 saat önce, Serdar yaman yazdı: Nuru emeğine sağlık Yaman'a bak hele... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Vay arkadaş en masum benim, benim üzerime yapıştı ya la... Ayıp ayıp, afişe edeceğim bunları zamanı gelince. Hiç yakıştımı sana. Ne o öyle ispiyoncu çocuklar gibi afişe etcem demeler.Sen ki bizim gözümüzün NURUsun.[emoji41] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 47 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Hiç yakıştımı sana. Ne o öyle ispiyoncu çocuklar gibi afişe etcem demeler. Sen ki bizim gözümüzün NURUsun. Kelime oyunu yapma bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Kelime oyunu yapma bana Sendeki oyunların yanında bizdekiler anca kelime oyunu kalır. [emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 4 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Sendeki oyunların yanında bizdekiler anca kelime oyunu kalır. Abaaaaav, ne dediiiii. Kavgada söylenmez len. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Sync modifiyesine odaklanın yeter artık ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sync modifiyesine odaklanın yeter artık ? Gürkan abi ayıp ediyorlar valla, bişey söyle. Modifiyeme gölge düşürüyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Gürkan abi ayıp ediyorlar valla, bişey söyle. Modifiyeme gölge düşürüyorlar Doğru diyosun modifiyene NUR gelmiş.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap