Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2016 Yarın (18:00) canlı yayın varmış efenim. Ben gidemiyorum Çok üzgünüm Nihat beyciğimizi kaçırdım. En çok da sivriyi merak ediyordum tipi nasıl diye Artık gidenleriniz bir foto atar Hazır ST'ler de gelmişken (Belki RS de gelmiş olur) 'bir taşla üç/dört kuş' ziyareti olur. Nerede? Şahsuvaroğlu'nda NOT: Bu yavruların konularını bugün açacağım. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Beklerim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Divan'ın atıştırmalıkları @Mertcan Çelik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Benim araba serviste yogun bakimda biterse yarın giderim artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 bugün bakım için şahsuvardaydım SarıTaksi canlıda gayet şık duruyor resimdeki halinden 1-2 gömlek yukarı. fiesta ise tam tersi bildiğin fiasta işte dedim sonra aaa buda ST imiş dedim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 @Kaan Yagizer RS olacaksa geleyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Şimdi, Olcay Sert yazdı: bugün bakım için şahsuvardaydım SarıTaksi canlıda gayet şık duruyor resimdeki halinden 1-2 gömlek yukarı. fiesta ise tam tersi bildiğin fiasta işte dedim sonra aaa buda ST imiş dedim. Sarı renk bir spor araba hayalimdir... Bir gün alabilirim İnşallah. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Divan'ın atıştırmalıkları @Mertcan Çelik En iyilerini sömürdük de sömürdük. Angara'ya Şahsuvaroğlu bayisi istiyoruk, yanına da Divan da açın ama Bir de müdürü klonlayın diycem de Dünya 2 tane Kaan abiye hazır mı bilmiyorum 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Nihat'ı bilmem ama taksici ST'si Antalya Bilaller'e de gelmiş, bana ayırmışlar bekliyorlarmış 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 4 saat önce, H. Cenk yazdı: @Kaan Yagizer RS olacaksa geleyim RS var mı bilmem ama ben olay yerinde olmayacağım. Yarın sabahtan hastaneye yatacağım, sakat at'tan dördüncü operasyon zamanı. bkn. Stent alma + ince ayar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 RS var mı bilmem ama ben olay yerinde olmayacağım. Yarın sabahtan hastaneye yatacağım, sakat at'tan dördüncü operasyon zamanı. bkn. Stent alma + ince ayar. Geçmiş olsun abi. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Şimdiden geçmiş olsun @Kaan Yagizer abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 RS var mı bilmem ama ben olay yerinde olmayacağım. Yarın sabahtan hastaneye yatacağım, sakat at'tan dördüncü operasyon zamanı. bkn. Stent alma + ince ayar. Allah şifa versin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 @Kaan Yagizerabi tez zamanda geçmiş olsun derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 (düzenlendi) 13 saat önce, Kaan Yagizer yazdı: RS var mı bilmem ama ben olay yerinde olmayacağım. Yarın sabahtan hastaneye yatacağım, sakat at'tan dördüncü operasyon zamanı. bkn. Stent alma + ince ayar. Geçmiş olsun tekrardan.. Kasım 9, 2016 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap