Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2016 ESP devreye girdiğinde fren lambası yanar mı? Yanması mantıklı mı ? Yanmasa da olur mu? Ne dersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: ESP devreye girdiğinde fren lambası yanar mı? Yanması mantıklı mı ? Yanmasa da olur mu? Ne dersiniz. ESP'nin devreye girdiği yere göre değişmeli... Işıklarda yokuş yukarı kalkıyorum, tekerlerim aşınmış mesela kalkışta araç sürekli patinaja düştüğünden hem ESP lambasınıda yakıyoruz... Bu durumda arkada stoplar yanarsa yokuş yukarı tırmanan aracı yanıltır! Ama; kontrol kaybı yaşandığı durumlarda bence sadece stop yanmamalı, ya 4'lüler devreye girmeli yada panik fren lambaları çakar usulü yanmalı... Kontrol kaybından kastımda yüksek hızda, yada virajda falan filan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 ESP ve TCS ayırımı olabilecek mi? TCS ile yanan fren lambası ışıktan kalkışta arkadan kovalayanı aldatma açısından iyi bir özellik olurdu. Araç ciddi savrulduğunda herkesin görebileceği halde olacak, ayrıca bir ikaz ışığına bence gerek yok. Buna karşılık düzeltici müdahalelerde ki bende maalesef sıkça oluyor araba bir miktar yavaşladığı için yanmasında sakınca yok. Ama bence gerek de yok. Son kararım: Yanmamalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Sadece dörtlüler yeterli olur bence. Sert frenlerde yandığı gib. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Sadece dörtlüler yeterli olur bence. Sert frenlerde yandığı gib. Beni ıslak ve virajlı bir dağ yoluna gönder sürekli dörtlüler yanık gezmiş olurum, ama dışarıdan bakan arabayı normal çizgisinde giderken görür. Yani anlamsız olur. Uçuyorsan da onu dörtlüler olmadan da görürüz zaten. bkn. Şeytanın avukatı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Beni ıslak ve virajlı bir dağ yoluna gönder sürekli dörtlüler yanık gezmiş olurum, ama dışarıdan bakan arabayı normal çizgisinde giderken görür. Yani anlamsız olur. Uçuyorsan da onu dörtlüler olmadan da görürüz zaten. bkn. Şeytanın avukatı... kaçın kaçın, alev aldı buralar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 ESP'nin aracı yavaşlatması anlık gerçekleşiyor. Yanması gerekmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 6 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Beni ıslak ve virajlı bir dağ yoluna gönder sürekli dörtlüler yanık gezmiş olurum, ama dışarıdan bakan arabayı normal çizgisinde giderken görür. Yani anlamsız olur. Uçuyorsan da onu dörtlüler olmadan da görürüz zaten. bkn. Şeytanın avukatı... Ben patinaj olayını atladım, direk savrulma durumu geldi aklıma ondan dediydim. Patinaj girerse hiç sönmeme durumu olur doğru. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Ben patinaj olayını atladım, direk savrulma durumu geldi aklıma ondan dediydim. Patinaj girerse hiç sönmeme durumu olur doğru. Bence Cem abi sadece patinajdan bahsetmiyor, ESP sürekli küçük müdahalelerde bulunacak ancak araç çizgisinden çıkmayacak durumu için yazmış. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 3 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Bence Cem abi sadece patinajdan bahsetmiyor, ESP sürekli küçük müdahalelerde bulunacak ancak araç çizgisinden çıkmayacak durumu için yazmış. Bir nevi DK yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 9 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: ESP'nin aracı yavaşlatması anlık gerçekleşiyor. Yanması gerekmez. katılıyorum. tcs (esp) anlık olarak yani 1-2 bilemedik 5 saniye gibi ort. sürede gerçekleştiği için gerekmez ki bu tarz durumdan müzdarip kimseyi duymadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 10.11.2016 - 14:22 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: ESP devreye girdiğinde fren lambası yanar mı? Yanması mantıklı mı ? Yanmasa da olur mu? Ne dersiniz. Fren lambası tanımıyor 10.11.2016 - 14:22 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: ESP devreye girdiğinde fren lambası yanar mı? Yanması mantıklı mı ? Yanmasa da olur mu? Ne dersiniz. Fren lambası yanmıyor esp devreye girince.Yanmasınında bi mantığı yok bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 2 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: Fren lambası yanmıyor esp devreye girince. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Yani ben hiç arabamı ESP'ye emanet edip arkadan seyretmedim. Tek çıkış noktam kılavuzda bununla ilgili bir ibare olmaması... Not: Yakup yanmadığını biliyor da yansa iyi olur mu acaba diye fikir soruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 ESP degilde abs devreye girdigi zaman 4 lu flasorler devreye girse cok iyi olurdu. Cogu premium aracta bu ozellik var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özçelik Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Şimdi, BulentGulsahin yazdı: ESP degilde abs devreye girdigi zaman 4 lu flasorler devreye girse cok iyi olurdu. Cogu premium aracta bu ozellik var. sert frenlerde yanıyor hocam ama focuslarda ne hikmetse komple durmadan 4 lüler yanmıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap