Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Bizimkilerde esp zaten yok, olsa da yanmasının çok anlamı yok. Esp'nın devreye girdiği durumlarda arkadaki aracın takip mesafesinin de çok kısa olacağını düşünüyorum. ABS'de de dörtlü falan yanmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Yarın denerik. Aktif hız sabitleyicide A6'da fren yaparken yanmıyordu denediyken ozanlarla sanki @Ozan Kar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 3 saat önce, Cem Boneval yazdı: Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Yani ben hiç arabamı ESP'ye emanet edip arkadan seyretmedim. Tek çıkış noktam kılavuzda bununla ilgili bir ibare olmaması... Not: Yakup yanmadığını biliyor da yansa iyi olur mu acaba diye fikir soruyor. Emin olmasam yazmam Cem abi test edip olayladım.Kışın karda videomu çekiyor arkadaş.Esp yi sürekli devreye sokuyorum ve videoyu izlediğimde frene basma dışında hiç birisinde ışık yanmıyor .Bizde herşey tecrübe edilmiştir bazıları gibi ordan burdan bilgi toplayıp yazmayız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 2 saat önce, Ahmet Özçelik yazdı: sert frenlerde yanıyor hocam ama focuslarda ne hikmetse komple durmadan 4 lüler yanmıyor Ben yanmiyor biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap