Burak Ş. Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2012 Selam beyler Şimdi birkaç telefon geldi bana aracımla takas istiyorlar araçlar şunlar http://www.sahibinde...69968380/detay/ http://www.sahibinde...70000490/detay/ 2 tane hgt var ve km baya düşük hepsi orjınal km istediğin ustaya götür diyor , sizce ne yapmalıyım buda benım aracım http://www.sahibinde...70407367/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Satıştaki amacınız tam olarak ne bilmiyorum ama ben yanaşmazdım.Sizin aracınız diğerlerinden 2 gömlek üstün 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Kesinlikle değişmezdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Burak aracı satıyormusun ? Amacın üste para almaksa olabilir ama değilse bencede senin aracın bunlardan daha iyi ve üstün. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Burak sen napyonnnn 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Aman sakın ha!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Eğer üste para almak gibi bir durum yoksa, yani mecburiyet diyim, asla yapmazdım, zaten bu kasa focusa deli gibi hastayım, hele bir arkadaş vardı, mavi 1.6 sport u vardı, rs e çevirmişti, onu gördüm göreli Focus 1 bakıyorum. Yapma arkadaşım, kendini üzme. Focus'unla mutlu mesut yaşa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Burak senin araban bir klasik, böyle düşün, takas teklif edilen araçlar da sadece sorun yaratırlar ve çok ararsın Focus'u. Sport Trendin yerini alabilecek ancak yeni bir EB Focus olabilir. Ben öyle yaptım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Burak aracı satıyormusun ? Amacın üste para almaksa olabilir ama değilse bencede senin aracın bunlardan daha iyi ve üstün. askerlık zamanı geldi üstüne az para veriyorlar bunlarda performans çok iyi diyorlar ama benımde aklıma pek yatmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Burak sen napyonnnn kafayı yedim sanırım şef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Eğer Üste para almak gibi bir durum yoksa, yani mecburiyet diyim, asla yapmazdım, zaten bu kasa focusa deli gibi hastayım, hele bir arkadaş vardı, mavi 1.6 sport u vardı, rs e çevirmişti, onu gördÜm göreli Focus 1 bakıyorum. Yapma arkadaşım, kendini Üzme. Focus'unla mutlu mesut yaşa tamam hocam o zaman ben focusla kalıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Bu arada kesinlikle mecburiyetten değil performans açısından bakmmıştım ben sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Senin aracına çok güzel turbo uygulaması mümkün, o zaman da tadına doyum olmaz bence. Mertol az kaldı kandırıyordu beni, ama tutucu yaşlı adam kimliğim ağır bastı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 O zaman hiç oynama bence. Sıradan bir focusda değil seninki üstelik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Senin aracına çok güzel turbo uygulaması mümkün, o zaman da tadına doyum olmaz bence. Mertol az kaldı kandırıyordu beni, ama tutucu yaşlı adam kimliğim ağır bastı. turbo nasıl uygulanıyor yanı bır zararı yok mu bunun ve sanırım biraz masraflı bir iş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap