Adem Uçak Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2016 Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim, Ben focus 1 aracıma coilover yay taktırmak istiyorum 4 adet yüksekliği alçaklığı ayarlanabilir bir sistem ve kafamda soru işaretleri var malum fiyatı uçuk taktırdığımda sekme ses falan yaparmı emin olamıyorum yardımcı olursanız bende bir yol bulurum şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Hangi marka/model düşünüyoruz? Coilover deyince amortisör + yay birlikte değişiyor, aynı şeyi kastediyoruz değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Uçak Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 @Cem Boneval komple amatisör yani yay da içinde markada başaran amatisör Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 (düzenlendi) Başaran diye bir marka konusunda bilgim yok, hiç de duymadım, kendi imalatları ise dikkatli yaklaşırım. Temel olarak çok düşerse altı sürtebilir, lastik çamurluğa sürtebilir. Sert olursa hem konfor azalabilir hem de engebeli yolda virajlarda sekme yapabilir. 30 mm altına düşmemeli. Kasım 13, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Uçak Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 @Cem Boneval kullananlar şikayetci değiller sekme falan yapmıyor diyolar düşürdüğün zaman , aslıdna ben spor yay alıcaktım kaliteli marka ama aracı babamda kullandığı için köy yolunda falan altı değer diye coilover düşünüyorum istedğim zaman kaldırır indiririm diye ama sekme yapmasından korkuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Taktırdığında baban memnun olmayacaktır. Coilli araba köy yolunda ızdırap olur. Hemde yerli üretimse bir kamyon laf yersin. Girme derim. Heleki görsel açıdan böyle birşey yapıyorsan parana da ayrıca yazık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Uçak Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 @Servet Ö. abi aslında köy yolunda çakır çukur yok düz asfalt ama inişli cıkıslı yol altı değer yani bitek basık olursa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Şimdi, Adem Uçak yazdı: @Servet Ö. abi aslında köy yolunda çakır çukur yok düz asfalt ama inişli cıkıslı yol altı değer yani bitek basık olursa Adem bunlar heves. Hemde sonradan pişman olacağın zaman ve para kaybı. Sen bilirsin fakat sonunda söktürdük mecburen diye bu başlığa yazacağını düşünüyorum. Boşver para harcama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 videoda çok şık duruyor. hele birde bunu citroen xs miydi neydi el frenini çekince yere çöküyordu öyle yapılınca baya bi şekil olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 İnsanlar çok ilginç, bir ticariye neden coilover takılır ki? Hayır madem modifiye merakın var neden ticari? Hadi işin,evin gereği ticari aldın ee böyle bir modifiye niye? Anlayamadım,anlamadanda göçüp gideceğim herhalde... @Adem Uçak bence Servet abinin dediğine kulak ver, gerçekten öyle bir yolda hem arabana,hem parana hem de babana yazık. Tek sen şehir içinde kullanacaksan eyvallah ama dediğin şekilde kullanılacaksa stres yaratır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Not: Preslenmiş yay ve coilover (emin değilim) muayeneden geçmiyor. Her muayene öncesi orj hale çevirip gidiyor yapanlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Not: Preslenmiş yay ve coilover (emin değilim) muayeneden geçmiyor. Her muayene öncesi orj hale çevirip gidiyor yapanlar. Pres geçiyor abi. Coilden emin degilim. Air kesin geçmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap