Engin P. Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2016 merhaba arkadaşlar 2011 focus 3 style paketi aracım var arac durmadan akü bitiriyor aradık taradık akünün bitiren sey teyip çıktı (araçta kaçak yok) araştırdık araçta fazla amper varmıs oda aküden kaçak yapıyor usta gem modülünün değişmesi lazım dedi daha önce böyle bir problem yaşayan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Bunun için gem modülü neden değişsin ben anlamadım. Teypten kaçak varsa yazılımını yeniden yükleseler belki düzelir. Aslında tanıdıklarınızda felan aynı teypten varsa bi değiştirip deneseydiniz. Gem modülü yerine teyp değiştirmek çok daha ucuza gelir. Sahibinden de focus 3 teypler 250-550 tl arasında değişiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin P. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 24 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Bunun için gem modülü neden değişsin ben anlamadım. Teypten kaçak varsa yazılımını yeniden yükleseler belki düzelir. Aslında tanıdıklarınızda felan aynı teypten varsa bi değiştirip deneseydiniz. Gem modülü yerine teyp değiştirmek çok daha ucuza gelir. Sahibinden de focus 3 teypler 250-550 tl arasında değişiyor. cevap için teşşekür ederim onuda değiştim teyibi değiştirdim yine akü bitiyor(üç tane teyip denedim 2 orjinal teyip + duble teyip denedim akü her ihtimalle bitiyor) teyibi sök araba çalışıyor kaçak yok ama fazla amper olduğu için akü bitiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Yüce Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Geçmiş olsun. Araç 2011 model akü değişimi oldumu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin P. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Evet akü değişti inci akü var suan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Yüce Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Aküyü kontrol etirmekte fayda var . Yeterince şarj tumuyor olabilir. Akü Kaç amper ? Ben tavsiye üzreine 72 amper taktırmıştım. Problem yaşamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 14.11.2016 - 10:39 tarihinde, Engin P. yazdı: araştırdık araçta fazla amper varmıs oda aküden kaçak yapıyor Fazla amper varmış ne demektir anlayamadım. Araçta birçok modül var ve modüller canbus veriyolu ile haberleşiyor. Bir tane modülde yazılımsal veya fiziksel kaçak varsa bu tür sorunları yaşayabilirsiniz. 2011 model olduğuna göre garanti bitmiştir. Yetkili servise bu sorunla ilgili bırakırsanız aracınızda birçok parça değişimi yapabilirler, yüklü faturalarla karşılaşırsınız. Ama öncelikle akü yönetim sistemi ve şarj sistemi incelenmeli tabiki. İşin uzmanı bir elektrikçiye aracı teslim edip, detaylı incelenmesi gerekiyor.Akü gerilimi beyin tarafından sürekli olarak izleniyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin P. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 arkadaşlar 2011 focus 3 sedan manuel benzinli aracım var aracda akü bitirme problemi var gitmedgm sormadıgim yer kalmadı kimse bulamıyor en son gem modülü dedi herkez. bu gem modülünü kimde nerde bulabilirim tamiri varmi .veya daha önce başına böle olay gelen varsa bilgisini paylasabilrmi teskler şimdiden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 (düzenlendi) 4 saat önce, Engin P. yazdı: arkadaşlar 2011 focus 3 sedan manuel benzinli aracım var aracda akü bitirme problemi var gitmedgm sormadıgim yer kalmadı kimse bulamıyor en son gem modülü dedi herkez. bu gem modülünü kimde nerde bulabilirim tamiri varmi .veya daha önce başına böle olay gelen varsa bilgisini paylasabilrmi teskler şimdiden araçta sonradan eklenen anfi ses sistemi amerikan park yol kayıt kamerası xenon vb. gibi aksesuarlar varmı ? gem modülü torpidonun arka bölümünde aracınızda ana elektrik sigorta paneli yetkili serviste uzman bir elektrikçinin bakması lazım zaman alan bir iş kolay kolay bozulduğunu görmedim ... Ocak 10, 2017 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Coba Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 S.â araç sürekli akü bitiriyor sa torpidonun altında sigorta tablasına giren soketleri sökün eğer orada ıslaklık varsa iş kolay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Pekdemir Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 olmadı isde baktık soktuk gene devam ediyor probelm araç servisde yatiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Yetki de mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Celal Höçük Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Arkadaşlar aynı sorun bendede var 3 tane elektrik elektronik ustasına bıraktım üçüde aracın kaçağını bulamadı 2.35 amper gibi bir akım çekiyor ekran göstergesi uyuma moduna geçiyor yalnız tekrardan açılı veriyor bu şekilde iki üç gün aracı kullanmaz isem Aküyü bitiriyor start stop çalışmıyor Focus seni seviyoruz ama bu tür kronik arızalar bizi senden soğutuyor var mı Yardım edecek birisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Diğer arkadaşlar sorunları yazmışlar ama, çözüme ulaşınca yazmak gibi adetimiz yok. Bu sorunu yaşayan birçok kişiye çözüme ulaşmışsa ışık tutacaktı. PCM yazılımı ile alakalı sorunda olabilir bu. Tekrardan yapılandırma yapılırsa sorun çözülebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sezai Erdnc Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Arkadaşımda 12 focus var haddinden fazla elektrik arızası veriyor fabrikasyonmu yoksa kullanıcı hatasımı yetkili servis bunu belirleyemiyormuş çok saçma ...almadan focustan soğutacak konular. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan akgun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 Bu problem sanırım şimdide sıra bende orjinal aküsü bitti 14 model sıfır akü taktırdım on beş günde bitti bakalım şimdi varta taktırdım sonuç ne olacak bekliyorum inş akü bozuktur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Engin P.
merhaba arkadaşlar
2011 focus 3 style paketi aracım var
arac durmadan akü bitiriyor
aradık taradık akünün bitiren sey teyip çıktı (araçta kaçak yok)
araştırdık araçta fazla amper varmıs oda aküden kaçak yapıyor
usta gem modülünün değişmesi lazım dedi
daha önce böyle bir problem yaşayan var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 15 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap